Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atdpc1028

37 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet!   Mivel a Freeweb szolgáltató már nem "Free" ezért egy másik ingyenes tárhelyszolgáltatónál érhetőek el a driverek.   http://atdpc1028.ininet.hu/ A driverek teszteltek, régebbi verziók.   Frissebb verziók hamarosan.   Üdv:   ATD  ..
Szeretnénk megkérni minden blog-használót, segítsen abban, hogy a felmerülő kérédeket és válaszokat ezentúl lehetőség szerint itt tegyék fel, illetve itt válaszolják meg annak érdekében, hogy egy helyen legyen megtalálható minden felmerülő probléma, kérdés, illetve azok…..
atdpc1028 2010.11.29 11:56:55
Kedves buvesz-blog.hupont.hu!

USB adathordozóról (Pendrive) is tudod telepíteni a windowst.
Segítséget itt találsz a pendrive elkészítéséhez:

hogyan.org/windows-7-telepitese-usb-tarolorol

Arra kérdésedre, hogy honnan tudsz letölteni Win7 Telepítő lemezképfájlt sajnos nem tudok neked választ adni.

Ha megvásárolsz egy OEM Win7-et arról egy másik gépen (amiben van DVD olvasó) tudsz ilyen image fájlt csinálni lemezképfájl kezelő szoftverekkel. Ezt a fájlt tudod használni a pendrive-ról való telepítéshez.

Ingyenes alternatívaként tudom neked javasolni az Ubuntu Linux-ot.
ubuntu.hu/letoltes/ubuntu
innen le tudod tölteni.

Válaszd a 10.10 Netbook változatot.

Ez a verzió már problémamentesen kezeli az érintőkijelzőt és a Wifi-t is. Telepítés után semmilyen drivert sem kell telepíteni, beállítani, mindent felismer a rendszer.

Üdv:
Ákos
atdpc1028 2011.01.31 09:18:25
Kedves tg44,

kb fél évvel ezelőtt próbáltam androidot a készüléken.

1.xx verziót használtam (már nem emlékszem pontosan). Nem telepítettem fel, VMware alatt futtattam az ISO file-t. érintőkijelző működött, kamerát akkor nem próbáltam, wifi nem ment, és nagyon lassú volt az egész rendszer. Feltehetően a virtuális futtatás miatt.

www.android-x86.org/download

próbáld meg a ViewPad10-es verziót, bár nem tudom, hogy az érintőkijelző fog-e menni, mert a Viewpadnak multitouch-os a kijelzője, az ATD pedig nem olyan.

Ubuntu 10.10 netbook edition nekem jól működik, kezeli az érintőkijelzőt, Webcamot, Wifi-t (titkosított és nyilt Wifi-t is)

A ventillátor problémára kaptunk egy új BIOS-t de sajnos ez a BIOS verzió nem támogatja rendesen a Magyar klaviatúrát. nincs hosszú "í" betű. ezért nem publikáljuk.

Üdv:
Ákos
Sziasztok!Először is elnézéseteket kérem, ha néhány a blogban feltett kérdésekre elég későn válaszolunk, ennek részben személyi változások voltak az okai.A tovább gombra kattintva le tudjátok tölteni az aktuális verziókat Microsoft Windows7, Vista, XP operációs…..
atdpc1028 2010.08.19 16:42:59
@titi97: Szia!

Windows XP-n is működik. Külső USB-s CD/DVD meghajtóval fel tudod telepíteni az operációs rendszert.
Esetleg, ha olyan verziód van akkor PenDrive-ról is lehet telepíteni operációs rendszert a készülékre.

Üdv:
Ákos
atdpc1028 2010.08.23 11:58:46
A képernyőkalibrálás menete:A termék dobozában található Driver CD-n fellelhető DRIVERS könyvtárban található a HIDTouch mappa, mely egy setup.exe fájl-t rejt magában.Amennyiben úgy érezzük, hogy az érintőképernyőt kalibrálnunk kell, úgy ezt ennek segítségével tehetjük…..
A metroban is akciózzák !!! METRO kiadvány megtekinthető itt:http://pangalaktik.ipapercms.dk/METRO/metro_katalogus_2010_14_nonfood/89988 Ft!Csak június 24 és Július 7 között!  ..
a Vöröskö KFT-hez tartozó boltokbanAkció időtartama: 2010.06.10-2010.06.21  ..
   és még ajándék tok is van hozzá !!!..
Wi-Fi-n keresztül kommunikál az ATD netbook és a keverőpult !A keverés (hanghatás) közvetlenül a művész mellől vezérelhető !Köszönet a felvételért amelyet az Audmax Kft-től kaptunk...
Tisztelt Tulajdonosok ! Mit szólnátok egy tavaszi (május végi vagy júniusi) találkozóhoz ?tervezett program: helyszín: Budapest-cégbemutatás -- 15 perc-az upgradelt készülékeitek bemutatása - 45 perc-kötetlen beszélgetés- kérdések javaslatok összesítése…..
lapozo.auchan.hu/Main.php ..
Február: Chip magazin teszt, PC World teszt, Index tesztwww.chiponline.hu/pcworld.hu/index.hu/tech/2010/01/27/roghoz_kot_a_szegeny_ember_tablagepe/Március: PC World nyereményjáték ..
atdpc1028 2010.02.07 16:04:00
@uukk: a februári nyomtatott kiadványban vannak a tesztek
Jöhetnek a kommentek újra.... valami beállítási probléma miatt nem működött a múlt héten !  Az ATD KFT. folyamatosan fejlődő hi-tech cég, melynek elsődleges célja az ügyfelei részére minőségi termékkínálat nyújtása a legmegfelelőbb szolgáltatással párosítva.…..
index.hu/tech/2010/01/27/roghoz_kot_a_szegeny_ember_tablagepe/Vélemény és fotók    ..
Minden Kedves olyan vásárlónak, aki maga szeretné bővíteni a vásárolt gépét megmutatjuk, milyen belülről...  A félreértések elkerülése végett szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy 1 memória SLOT található a készülékben!!!! Származási hely: ATD PC1028…..
Hétvégén január 22-23-24-én ÁFA mentes akció van a műszaki számitástechnikai termékekre az Electro Worldben Budapesten.Tehát egyötöddel ( köszönöm a hozzászólást - javítva a bejegyzés ) olcsóbban meg tudjátok venni az ATD PC-1028 érintőképernyős…..
"Segítségképpen", ha valaki szeretné megnézni, hogyan néz ki a valóságban,a képre kattintva elérhetővé válnak a fotók... ATD PC1028..
Az extreme digitálon is keresztül megvásárolható a készülék. www.edigital.hu/Notebook/ATD-PC1028_netbook_es_tablet_PC_-p51670.html ..
A következő linken találhatóak az Euronics üzletlánc értékesítési pontjai: http://www.euronics.hu/uzleteink www.euronics.hu/uzleteink   ..
atdpc1028 2010.01.11 22:04:01
@atdpc1028: Megnéztem a kiállított darabot az Elektro world-ben. Hangosan zakatolt a gép. Szerintem a hűtő ventillátor volt nagyon hangos és szerintem csapágya is. Megemltem és a nagyon silány műanyag ház ropogott a kezeim között. Hát ennyi, nem ajánlom!

Moderálási szabályaim 1: Nem kérek senkit, hogy ajánlja vagy ne ajánlja a netbookot, csak maradjon a realitás talaján !
A legismertebb számítástechnikai magazinban hamarosan teszt lesz a készülékről !
A következő linken találhatóak az Electro World áruházak értékesítési pontjai:http://www.electroworld.hu/index.php?page=aruhazaink   ..
spar.hu.spar.at/rsync_spar_hu/szorolapok/isp0104.pdf Akcióban az intesparban a atd netbook.sajnos a paraméterek rosszul jelentek meg, a helyes paraméterek a blogon találhatóak..  ..
poll-r.hu/poll/1016769     < ..