Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tubifex

7 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esti Kornél Szenvedés 2010.01.17 19:06:29
Rég jelentkeztem poszttal, és ezen igyekszem is változtatni, gyülekeznek az írásmorzsák, de teljességgel leszívja az agyamat és minden gondolatomat a tanulás és a vizsgaidőszak. Kívánjatok nekem ehhez kitartást, mert közel járok a teljes letargiához. Addig is, köszönöm a…..
Villamosmegálló. KÖZtér. Az emberi KÖZöny kirakata. Emberek, kiknek nincs semmi mondanivalójuk a másik számára. Vagy ha lenne is a KÖZelségtől - mint a csiga szeme - azonnal visszarettennek a kemény házukba. Az új esztendő pengeéles fényei beszélnek helyettük. Újév van. Egy…..
Annyian írtak már a sztrájkról, elítélően vagy meleg szavakkal, hogy csak közhelyekben lehet már beszélni erről is. De engem most nem is a politika az, ami érdekel, hanem a politika kénye és kedve szerint ráncigált emberek hada. Velük vajon foglalkozik-e bárki is, nem politikai…..
A mai napon ünnepli 110. születésnapját Lazio tartomány első számú klubja, és kötelességemnek érzem, hogy erről megemlékezzek. A következőkben tehát a klub történetének rövid összefoglalóját olvashatjátok. 1900. január 9.-én 9 római fiatalember és jó barát, kiknek…..
Napok óta fekszem. Nem vagyok beteg, az jobb lenne, akkor legalább lenne rá valami okom. Akkor csendesen utálnám a létet, köhögnék, félóránként kibotorkálnék a slozira, fognám a fejem, hasam, bármim, vagy hányhatnék jókedvűen. De semmi bajom. Így magamat utálom.Már mindenütt…..
Tubes János naplójából között 2009.12.30 12:33:00
Mindennap délben kelni, az ágy és az utca közötti, PVC-vel borított szakaszon létezni. „Szilveszter?” kérdik a kagylóban és nem Az apostol miatt. Válasz nincs, csak hümmögök „majd elválik”, aztán leteszem és visszafekszem. Késő délután könnyebb, a…..
tubifex 2009.12.31 11:19:23
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem akartam túl közhelyes lenni - most, visszaolvasva, egy kicsit talán elragadott az a bizonyos üresség-érzés. Ma már talán mást írnék, mert azért meg lehet tölteni minden űrt.
Esti Kornél Ünnep != Boldogság 2009.12.30 17:13:00
Véget ért ez a karácsony is. Nem tudom, mások hogy voltak ezzel, mit tettek, hogy érezték magukat, engem Szenteste és az azt követő misén öntött csak el olyasfajta érzés, aminek véleményem szerint meg kellett volna lennie 25-én, és 26-án is. Én nem tudom miért nem éreztem, de…..
 -Á, gyerekek, beszarás volt már megint ez a karácsony is, csupa modoroskodás. Család, rokonok, csajos családja. Azért örülök, hogy össze tudtunk ülni egy gyors Frustbierre (kb. sör az ijedségre, stresszre).-Az, "modoroskodás". Amióta annyira nyomják ezt a Modoros…..
Ritkán esik most már meg velem, hogy a 168 Óra című közéleti hetilapot olvasom. Régebben ez gyakoribb alkalom volt, szinte heti rendszerességgel tettem ezt. Félreértés ne essék, akkor sem értettem vele egyet, nem feltétlen az általuk állított dolgok miatt, az oka az ellenérzésnek…..
tubifex 2009.12.24 18:33:36
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem az ellenkultúra előbb-utóbb átváltozik "a" kultúrává és újra elterjed. Az egészben van valami furcsa dialektika, ami alapján úgy tűnik, hogy ez a "rend", amit én is tarthatatlannak tartok, szükségszerűen fel fog borulni. Mert nem lehet másként.
Fogadjátok szeretettel "élő" karácsonyi üdvözletemet!     Most pedig lássuk az aktuális posztot. Kattintsatok a tovább gombra!   Egy nagykereskedelmi cég raktárában dolgozom. Kissé meglepődtünk, amikor a szakmailag és emberileg tisztelt…..
Talán közhelyes, de megint az időjárásról fogok beszélni, ugyanis jelentős hatást gyakorol rám a mostani időváltozás. Vagy csak kezdek igazán szentmentálissá válni. Az biztos, hogy ha elkezdenék tájlírában utazni, magam venném be az esztétikai ciánkapszulát.De a kinti latyak…..
Ezen a napon, mikor az útra-kelés (részemről hajnali fél hatkor) és az úton-lét (a híres magyar vas-úton) oly sokaknak megadatik, legyen az egy jászolban landoló Istenség vagy egy ajándékokkal felpakolt királyi hármas, ezen a napon és sem vethetem el az utazás csodás hármas…..
Aranyvasárnap   Délután keltem fel, mert a péntek este elhajlós volt (csak reggel félhatra keveredtem haza) és mit látok, amikor kinézek az ablakon? Semmit, csak a fehér sivatagot. Ám ez a sztori nem a kokóról szól. A tegnapi hóesés bezárt önmagam mellé. Karantén. Szóval…..