Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhinainflames

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
A dohányzó nők nem csak anyatejjel táplálják a gyermekeiket. Elég durvára sikeredett ez a dohányzás ellenes fotó...
Reklám a javából Viktória titka 2010.03.03 14:35:36
Ez a cím akár egy zskategóriás szappanopera címe is lehetne, de itt most gonosz tervek és bosszúk helyett Viktóriának csak egyetlen titka van. Vajon mi van a kezében?..
Rhinainflames 2010.03.04 20:42:56
A tükörfordítások, vagy a webes (félre)fordítások mindig tudnak kellemes pillanatokat szerezni nekünk. De itt mondjuk egyébként sincs sok ötletem, hogy mit keres egy kutya ezen a dobozon, mi lehet az eredeti mondandó.....
Rhinainflames 2010.03.02 02:13:24
Reklám a javából Bal vagy jobb? 2010.02.03 16:27:00
A cím ellenére a posztnak semmi köze a politikához, pusztán egy eladó Subaru hirdetését látjátok. A felső képen az autó jobb oldala, míg az alsón a bal... vagyis várjunk csak, valami nem stimmel! Az eladó egy "apró pici" árulkodó jelet nem vett észre a csalás során…..
Reklám a javából Mágikus henger 2010.02.02 21:19:00
Ezt egy leírásban olvastam: Speciális, egyedülálló kivitelének, anyagának köszönhetőeneltávolítja a hajszálakat, szöszöket, valamint a kisállatok szőrét bármilyen textilfelületről. Macskatulajok, csak óvatosan! Ez egy igazán erős fajta mágikus henger.  ..
"Alkotmány 57. § (2): A Magyar Köztársaságban senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg."Ennek alapján fordult meg a fejemben az a kósza gondolat, hogy vajon nem alkotmányellenes-e…..