Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goRRun

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
goRRun 2009.12.20 08:51:18
@Jegkoko:

Te mar itt is osztod az okossagod? Az PH ipon forum (a mar emlitett linken) is tele van veled. Pl az elso bejegyzesek. Erdekes, ott meg ertetted, hogy masnapra van ott a cucc.. Kesobb az agyad mar ezt nem tudta feldolgozni ugy latom.

Egyebkent: Szerintem igazad is van, meg nincs is igazad, ezert tulzas ide beirni meg a vasarlok konyvet terhelni ami talan mar nem is kotelezo(?).

Van egy dakota mondas: Jot ,olcson ,gyorsan na ez a lehetetlen.
(Nem ertik meg sokszor az emberek, hogy az olcso arert valami kompromisszumot kell kossenek, pl nincs raktarkeszlet, amihez ha berelni kellene egy helyseget rogton dragabb lenne az ar mar nem jatszana a hely...)

Sztem az Ipon torekszik ra. Jo eselyel a taskat a beszallito informacioi alapjan linkeltek, es akkor lattak eloszor, hiszen max. egy par oraval azelott erkezett. Szerintem korrekt hozzaallas a penzvisszafizetes azonnali felajanlasa foleg ha a honlapon esetleg jobban felhiv(hat)nak erre a figyelmet.
Es tenyleg, nem adjak ki a termeket, amig nincs kifizetve, ennek az uzlettipusnak ez a mukodese. (neten kivalaszt,megrendel,fizet,megkapja, megnezi, ha tetszik orul, ha nem intezkedik.) Akinek ez nem tetszik, mehet pl a teszkoba mediamarkt,stb ahol olyan az uzlettipusa, hogy nem a neten keresi, hanem az uzletben valogat.Persze az arres is mas lehet arra fele. Na ennyi bocsi, h hosszu lettem.