Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazsonyul

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Attila:  Szia, Adri!  Adrienn:  Szia!   Attila:  Mivel éppen egy évvel ezelőtt nyerte meg István a Csillag születik második szériáját, ezért szeretnék egy amolyan összefoglalót írni az elmúlt egy év történéseiről. Arra gondoltam, hogy…..
Fotók Karcagról: http://picasaweb.google.hu/hidas.attila/Karcag# Az előzetes infó arról szólt, hogy István éjjel 1 órakor érkezik, de azért karcagi barátainkkal együtt már fél tizenegy tájban megérkezünk a helyi sportcsarnokhoz. A retró disco alapvetően jó dolog, de az itteni…..
Don't Stop Me NowLove Train Running A fellépés egy discoban volt, emiatt a kép és a hang minősége nem tökéletes, de a remek hangulat így is látható...
- Szodizs beszámolója - A Húsvét előtti nagypénteken Julika, felhívott és elmesélte kapott egy meghívást. Lesz egy találkozó az rtalenttel és a rajongói oldalak tulajdonosaival, amire sajnos nem tud eljönni, a távolság és egyéb személyes okok miatt.  Megkérdezte, hogy…..
mazsonyul 2010.04.09 15:49:39
@martix: Szerintem jogos amit írsz matrix, ez a besorolás nekem is valahogy furcsán hangzik. Éppen tegnap kérdezték tőlem, hogy "hova tartozom?"...természetesen saját magamhoz :D...és emellett regisztrált tag vagyok (a regisztráció sorrendjében): az iwiw-en, g-portálon, ning-en és a "kötőjelesnek" (?!?) mondott oldalon is. Örültem, hogy egy harmadik oldalról megközelítve is olvashattam ennek a nagyon exkluzív találkozónak a részleteit, ezt hálásan köszönöm! Nekem egy valami még itt motoszkál a fejemben, hogy ha szodizs 5:1-ről indítottál a megbeszélés elején, vajon mi lett a végeredmény?! :) Mivel azt írod, hogy a találkozó elérte a célját, nagyon remélem, hogy a fenti arány is átfordult 0:6-ra...
Korábban érkezünk, mert késni semmiképpen nem szerettünk volna. Viszont várunk rájuk türelmesen, hiszen 16:55-kor hív Tibi és közli, 5 perc múlva itt vannak, csak összeszedik Istit. Ebből gyorsan kiszámolom, fél hat körül fognak ideérni, hiszen Csepel azért nem a szomszédban…..
Tegnap este részt vehettünk egy találkozón, mely István kezdeményezésére jött létre. Az alábbiakban olvashatjátok Jenei Anikó beszámolóját - hamarosan én is írok, de még össze kell szednem a gondolataimat :) És itt van néhány fotó is:…..
- Tünde pécsi beszámolója -Előzmények:   2010. március 19. este 8 óra, Maestro Pizzéria, Pécs. Ez a dátum, és helyszín, ahol végre három dimenzióban is találkozhattam Tabáni Istvánnal. Mielőtt még ennyire előreszaladnánk, elmesélem az előzményeket. Volt 2009…..
- Miyuki írása - A munkahelyemen még folytatódik a tavaszi szünet.   Ma egy barátnőmmel jártam Pesten antikváriumot látogatni. A célom: GROSS Arnold album szerzése   Annyira bele zuhantam, amikor István Csepeli koncertje előtt láthattam ő képeit.…..
Mint filmkockák pörögnek életének pillanatai… 2009. nyár. Tabáni István teremőr egy múzeum értékeire vigyáz. Csendes, nyugodt életet él szüleivel Csepelen. Szabadidejében szívesen énekel és fest. Túl van egy sikertelen „megasztáros” válogatón, és néhány…..
mazsonyul 2010.03.25 22:00:51
@Iru: Igen, Iru erre :)...csak én tovább gondoltam...nincs benne feltételesség "must", hanem egyértelműen folytatódni is fog a show! :D
- Stella beszámolója Pécsről - Már hónapok óta dédelgetett álom. Először csak halványan áttetsző felhőként lepi be a gondolataimat, később, ahogy telnek a napok, a hetek, egyre inkább megfogalmazódik bennem a vágy: Igen, nagyon szeretnék egyszer Istvánnal együtt énekelni…..
- Miyuki pécsi beszámolója - Számomra ez lett harmadik alkalom Istvánt élőben hallgathassak.   Első: SYMBOL klubkoncert Második: Csepel színházi előadás Hármadik: Karaoke Party@Pécs   Mind más műfaj, ezért nagyon kíváncsian vártam az estét.   Előre…..
Igazán ideális helyszín a Csepeli Munkásotthon egy Tabáni István fellépéshez. Nagyjából ötszáz néző befogadására alkalmas szép színházteremben ülünk Párommal a második sorban és várjuk a kezdést. Az előtérben már volt részem néhány szép pillanatban, hiszen többen is…..
- Mukrányi Edit beszámolója - Csodálkoztok biztosan, hogy miért ez a címe a beszámolónak, hát fellebbentem a "fátylat": Nézegettem egyik este István fellépéseit, és láttam, hogy Marcali messze van tőlem, beírtam Bölcskét az útvonalkeresőbe, és…..