Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fearfan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nagyon nagy! A Wolfschanze videómban én is foglalkoztam a dobozzal, úgyhogy azt már megtudhatta mindenki, hogy páncélnak is használható, ha magad elő tartod. Nos, ez közel sem minden. "Farky18" küldött youtube-on egy videót, ahol konkrétan a gravitáció képébe…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.01.01 16:41:00
Ma is próbáltam feltölteni (sikertelenül), itt valami nagyobb gebasz van. Írtam az indavideónak, amint kijózanodnak, szerintem tudnak majd segíteni.Egy videó erejéig most feltölteni máshová szerintem értelmetlen. Remélem a hétvégén már kinn lesz..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
fearfan 2009.12.19 23:57:43