Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verbalisharamia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán és a Fidesz ügyeskedése tovább folyt Molnár "gumikalapács" Oszkár , edelényi polgámester ügyében. Most éppen Oszkár szórakozott Orbánnal, de nézzük meg az eddigi  9 különböző Fidesz reakciót az Oszkár-ügyre.Az Oszkár-ügy: Molnár cigány nőkről azt…..
A 2010-es választás számos tekintetben különleges lehet. Az előző bejegyzésben már említettem, hogy 1990 után minden bizonnyal most dől el a legtöbb egyéni mandátum már az első fordulóban. Miközben a 176 választókerületből 1990-ben 5, 1994-ben 2, 1998-ban pedig csak 1 helyen…..
verbalisharamia 2009.12.19 21:06:43
@torró: Majd, ha ismét embereket lőnek a Dunába a nyilasok (MG)akkor kérlek gondolj erre.Mikor román, szlovák és szerb ENSZ katonák szabadítják fel az országot a terror alól.Akkor is várom a véleményedet. 2/3 esetén, soha nem szabadulunk meg a szélsőjobbos-bolsevik- szociálfasiszta diktatúrától(Fidesz-Jobbik) Pár év után a KIS ANTANT vonul majd, be, hogy felossza az országot és megszüntesse a diktatúrát.(a fenyegetettséggel magyarázva) Miért jó ez nekünk??
A jobboldal qrta el az ország 2/3-át is. Vitte bele az országot 2 világháborúba.Most miben mesterkednek? Nem kellenek a vörösök sem, tehát másokra kell szavazni.. DE KIRE????????????????? A Fidesztől tudjuk mit várhatunk. A Jobbik valódi provokáció.