Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KataRin

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
O七a力uS口und miss A - Touch 2012.02.20 14:00:00
Megjelent a miss A negyedik minialbuma Touch címmel. A koreai rajongókat egyébként is hanyagolták az utóbbi negyedévben a kínai debütálásuk miatt, tehát épp ideje volt előrukkolni egy új anyaggal. Nem tetszett ez a dal? Talán a sok csipke a ludas, esetleg a koreográfia, ami most…..
KataRin 2012.02.20 22:04:03
@esztokam: most hogy mondod, erősen gondolkozom Miss A balladán, de hirtelen egy sem ugrik be :OO
O七a力uS口und Bajkeverők 2011.12.08 14:00:00
A Cube projekt csapattal jelentkezett. Vették a 4minute HyunA-ját és a BEAST Hyunseungját és Trouble Maker néven duót alkottak belőlük.A páros jó, szuper ám lehet, hogy az én hallásommal van baj, de a klip megjelenéséig egyszerűen nem is vettem észre, hogy HyunA is itt van.…..
A Csodalányok visszatértek és ígéretükkel ellentétben szerintem újra retródallal jelentkeztek. Az új Be My Baby minimum 10 éves, de az is meglehet, hogy 15. Nem is tudom, mintha az amerikai piac meghódítási kísérlete nem tenne jót a zenéjüknek. Pedig az album többi száma…..
Hello, Dorothy! Only Sopron 2011.06.13 20:11:00
Fél öt körül hazaértünk. Sopron szép és jó, de Pünkösd miatt csak estefelé nőtt meg az emberek száma, például a Deák téren, ahol mi a szombat és vasárnap estét töltöttük. A szemeim folyamatosan égnek, de a holnapi teendőim lebegnek előttük..Konzultálnom kell egyik…..
KataRin 2011.06.13 20:27:12
*-*
Azt hiszem, végérvényesen és visszavonhatatlanul szerelembe estem a divat világával. Erre tegnap éjszaka jöttem rá, amikor végre Louis Vuitton, Chanel és Gucci képeket aggattam a falamra. Azért látszik hova húz a szívem, mert LV dominál. A tegnapi napot(leginkább a végét)…..
KataRin 2011.06.10 22:01:37
Oh boy! (túl sok SimonandMartina videót nézek) volt az első gondolatom, mikor megláttam Kim Hyun Joong első szólóklipjét. A "kellemes" lila öltönyről a Miami Vice ugrott be és hogy Hyun Joong biztos túl sok időt tölt Yon-samával, mióta az ő menedzsmentjénél…..
Eljött a White Day, amikor a lányok kapják a csokit. Sajnos édességgel nem szolgálhatok, de helyette íme egy aranyos, romantikus történet K.Will tolmácsolásában és IU és Lee Joon főszereplésével.케이윌 - 가슴이 뛴다Mindig gyengém volt K.Will, nem csak a hangja miatt.…..
Matsushita Yuya állítólag már 12 évesen eldöntötte, hogy belőle énekes lesz. Nem számított a szülői ellenkezés fogta magát és beiratkozott egy ének- és tánciskolába. Majd hogy még inkább meggyőzze a mamát és a nagyit arról, hogy komolyan gondolja a dolgot egyedül…..
KataRin 2011.01.28 16:43:25
A Hit-5 egy 2008-ban debütált kínai boyband. A tajvani csapatokat elég jól tudom követni, de a Mainlanddel mindig bajban voltam. A fiúk nemrég Koreában jártak, ahol részt vettek a Koreai-Kínai Dalfesztiválon és ha már ott jártak akkor gyorsan leforgattak két klipet is a legújabb…..
AZ SM Entertainment új projectcsapatot mutatott be. Összeszedték az ügynökség legjobb ismert balladaénekeseit (vagyis KyuHyunt a Super Juniorból, Jayt a TRAX frontemberét, és Jonghyunt a SHINeeból) és egy új fiút (a neve Jino) és a formáció nevének megfelelően (S.M. The Ballad)…..
A koreai nyelv talán az egyik utolsó, amin épeszű józan ember rappelni próbálna, ugyanis a nyelv nem igazán kompatibilis a verbális önkifejezés eme ágával. Aki házi karaoke-partyn mégis megpróbálná, számoljon azzal, hogy a nyelve simán beletörhet a kemény hangzókkal dúsított…..
KataRin 2010.10.25 17:03:57
@nyam.nyam: én is pont azon filóztam hogy a kis oltásból milyen szép kis kollaboráció lett Outsiderrel:)
A szokásos reggeli szörfözés közben ráakadtam a Flower Men Corporation-re. Először a nevükön akadtam fenn, majd kiderült, hogy mostanában nem nézek koreai műsorokat és ezért maradtam le a Y-Star programjáról, ami róluk szól és persze létükről, mint ulzzang. (Pár rész angol…..
KataRin 2010.10.13 14:00:15
@Umesyan: nem állt szándékomban alulminősíteni őket csupán tudtatlanságomnak adtam hangot a kommentemmel ezek szerint illetve félreinformáltságomnak.ezennel elnézést kérek, biztos nagyon komoly dolgokat tettek már le az asztalra.
SE7EN júliusban majdnem 3 év kihagyás után tért vissza a koreai színpadra, mondjuk a hiatus alatt sem tétlenkedett, az amerikai piacot igyekezett meghódítani kevés sikerrel. A legújabb klipjének különlegessége, hogy Park Han Byullal szerepel benne, akivel már lassan 8 éve alkotnak…..
A Fülöp-szigetekről valahogy mindig elfeledkezem, ha az ázsiai popzenére gondolok. Pedig az idén márciusban debütált XLR8 azért Koreában is felhívta magára a figyelmet. Ennek egy oka volt, a nyolctagú csapat első kislemeze kísértetiesen hasonlít a Super Junior 2009-es slágerére a…..
KataRin 2010.09.30 23:45:54
@esztokam: háát e a live más mint amit megszokhattunk ezt nem tagadom, de nem őket akarom védeni mert kriminális ez a live de sokkal kevesebbnek tűnt ez a MR ami itt szólt támogatásképpen nekik mint néhány koreai zeneiműsorban, meg azt is hozzátenném hogy ha tényleg nincs sok lehetőség fejlődni(nincs heti rendszerességű műsor) akkor ne is sokat várjunk tőlük.. de mindenképpen tanulságos volt megnéznem ezt a videót:) legalább tudom hogy a hiedelemmel ellentétben nem minden Fülöp-szigeteki énekes legendás előadószemélyiség:D:D
  Mit is érdemes tudnunk így hirtelen Koreáról? Hogy Starcraft-nagyhatalom, hogy a világ leggyorsabb internetével rendelkezik, hogy piszkosul csípős a konyhája, hogy kijutott a foci VB-re, és hogy az elmúlt két hétben egy tucat másodvonalbeli koreai lánycsapat aktivizálta magát…..
A következő négy percben garantált aktív olvadás vár nem csak a rajongókra, hanem úgy általában a női olvasókra -  Taeyang ugyanis méltán az egyik legdögösebb ázsiai férfi előadó. Kapitális példány Koreából. I Need a Girl klipjét mától játsszák a zenecsatornák,…..
A thai KamiKaze kiadó nagyüzemben másol mindent, akarom mondani adaptál a thai viszonyokra mindent, ami kpop- vagy jpop-fronton egyszer már bevált. Ha a thai tinik amúgy is nagykanállal zabálják a koreai és a japán könnyűzenét, már miért is ne gyártanának nekik helyi…..
Vietnámi zene eddig nem nagyon volt a blogon. Nem mondom, hogy rendszert csinálok belőle, mert nem sikerült a vpop elkötelezett hívévé válnom, de elképzelhető, hogy időnként hozok némi ízelítőt. A most következő dal is inkább a klip, mint a zene miatt érdekes. Ha bele akarom…..
KataRin 2010.06.19 17:33:15
@csijee: Én pont ezen gondolkoztam hogy ahhoz képest hogy Vietnám hogy szegény ország(legalábbis eddig nem hallottam másként)ahhoz képest ez a video olyan mintha egy japán vagy koreai piacra tervezték volna ahol ha mindent szépen becsomagolunk akár a sz*r is eladható(sajnos). Nah de akiket megemlítettél azért rájukguglizok egyet:) köszi a tippet
O七a力uS口und SS501 - Love Ya 2010.06.17 15:20:00
Jó érzékkel a DSP Media még a mindenkit megbolondító focivébé előtt jött ki a SS501 új EPjével. Szerencsére a srácok zenéjével most sincs semmi gond. Félévente kijönnek egy olyan dallal, amitől a Triple S [a hivatalos rajongói klub neve] és minden egyéb rajongó elájul. A…..
Mintha visszarepültünk volna 2006 végére, már ami a KAT-TUN tagszámát illeti. Akanishi Jin első azóta sem megmagyarázott hiatusát most egy újabb követi (az indok koncertturné az USA-ban). Az előző öt fős felállásról elég rossz emlékeim vannak. Az akkori Jin nélkül…..
Danson Tang 17 hónappal előző albuma után tér vissza új zenei anyaggal. Zenei karrierjét ugyan pihentette ez idő alatt, de igazi idolhoz méltón addig színészkedéssel kötötte le magát. A D一秒 albumról elsőként kihozott szám különlegessége, hogy a koreai f(x)-ből már jól…..
Jackie Chan újabban csak hazai (értsd: kínai) piacra szállít nézhető filmeket. Ilyen volt például a Nyugaton gyakorlatilag be sem mutatott Little Big Soldier, helyette megkaptuk a Kém a szomszédban című borzalmat. Jackie közelmúltbeli hollywoodi tevékenységét elnézve meglepő,…..