Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvan19810211 (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv pizzarendelő és párja szaglószervein sebet ejtett a Pizza Forte speciális érlelésű pármai sonkája, úgyhogy visszaküldték. A második pizzát egy másik címükre vitték, a harmadiknál pedig kiderült, hogy volt már ennél büdösebb is: Ma délután úgy döntöttünk a…..
istvan19810211 (törölt) 2012.06.20 10:47:16
Pizzatészta I. (alap pizzatészta)

Hozzávalók:

fél kg liszt
egy kocka élesztő fele
1 dl langyos tej
cukor

1 evőkanál olaj

Elkészítés:

Langyos tejbe cukrot teszünk és ebbe morzsoljuk az élesztőt. Hagyjuk felfutni.

Kimérjük a fél kiló lisztet, közepébe mélyedés készítünk, és a mélyedésbe sót szórunk. Ide kerül a felfuttatott élesztő is, majd elkezdjük az élesztőhöz keverni a lisztet.

Szükséges mennyiségű langyos vizet adagolunk hozzá, amíg összeáll a tészta. Kb. 10 percig dagasztjuk

Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát… Utána kinyújtjuk, megpakoljuk és megsütjük.
2 tepsire elég mennyiség.

1 kg lucullus (lukullusz) paradicsom (húsos, nem lédús paradicsom)
1 gerezd fokhagyma

bors
oregano

Elkészítés:

Nem kell főzni, így gyorsan, egyszerűen elkészül, és a vitaminokat sem teszi tönkre a főzés.
Húsos paradicsomra van szükség, olyanra, amelyik kevésbé lédús, ilyen pl. a hosszúkás lukullusz paradicsom.

A paradicsom héját leszedjük. Ha pár másodpercre forró vízbe dobjuk a paradicsomot, utána könnyen lejön a héja.

Beletesszük a hozzávalókat egy turmixgépbe, és durvára-darabosra turmixoljuk.

feltétnek meg amit akarsz..40 perc és sütésre kész szokott lenni jó forró sütőben feltéttől függően 7-10 perc..egy kör alakú jobb sűtőtepsi max 2 rongy, kicsit ki kell olajozni de csak halványan épphogy
Aztán nem kell veszekedni senkivel..nem egy nagy művészet..állítólag régen a Balaton környékén ha volt két gázas "kemencéd" egy lakókocsiból átalakított konyhád akkor elég jól kereshettél a strandok környékén..mondom régen ...még amikor diákként dolgozgattam arra..:-D
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
istvan19810211 (törölt) 2012.06.19 20:55:23
@Mikrobee: te hülye vagy? vagy t-mobile dolgozó ? vagy ugyanaz?kívánom hogy lopják el a telefonod az autód a biciklid a laptopod amid csak van..aztán gyere vissza oblákolni senkiházi.
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
istvan19810211 (törölt) 2012.06.17 22:01:34
biztos velem van a baj de én tekerek mint a meszes igyekszem betartani a szabályokat, nem csapom el a kismamákat ha a bicajúton tolják a babakocsit...néha nevelő célzattal nyomom a csengőt mint a süket.. Az autósok/tömegközlekedési járművek elsőbbséget kapnak akkor is ha nincs nekik 90 kiló bringával vs 1-2-3 tonna meggyőző érv meg a normálisabbak visszaintenek vagy villognak hogy megköszönjék az meg jól is esik ..a biciklis "tahókra" meg ráhúzom sikoltásig a féket tanuljon a marha..olykor simán áttekerek a zebrán ha zöld a lámpa, saját felelősségre, néha átgurulok a piroson is ha már nem tudok megállni (mondtam megyek mint a meszes..)..
ha elcsapnak megúszom (remélem) sisak kesztyű alap városban, azon kívül a térdvédő..
Interjúra tárgyalásra busz, troli, villamos öltöny nyakkendő..járdán nem bringázok az alap..autósokkal eddig nem volt balhé 15 éve tekerem a drótszamarakat kitartóan..estem már akkorát mint az ólajtó, tükörjégen már nem bringázok..na ha ezek alapján holmi bomlástermék vagyok szarom le.Mellesleg az út szélén családostul az öngyilkosságba tekerő/menetelő emberektől és is a frászt kapom az tényleg a hülyeség teteje.
kölcsönösség előzékenység udvariasság tisztelet minden közlekedés lényege a többi a technika, az meg már mindegy hogy pöfög durrog vagy szuszog benzin vagy kenyérhajtású..a hülyék úgy is kihalnak ..reméljük..
A Homár a napokban vette észre, AP viszont addigra már be is szkennelte a T-Com számlák végén látható környezettudatosnak látszó szpemet. Egész pontosan mennyi fát kellett kivágni, hogy ez az üzenet eljusson az összes előfizetőhöz? Nem tudom, ez megfordult-e már nálatok,…..