Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MG- Tünde

7 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta morog a hazai internet a közbringa projekt csúszása (meg persze a tervezett díjazása) miatt. A korábban április-májusra ígért indulás jelenleg július közepére van kitűzve. A hírek szerint szoftverfejlesztési és rendszerillesztési problémák vannak. A cikkekből…..
MG- Tünde 2014.06.19 18:19:32
@VT Man:
T-System az egyik aktuális csókos, szakmaiságról szó nincs.
A T-System minőségről és csúszásokról elég körülnézni. Ők nyerték a BKK 300 jegy és bérlet automatájának közbeszerzését. Ők nyerték több helyi tömegközlekedési társaságnál az utastájékoztatási rendszer közbeszerzését. A sor még folytatható. Közös jellemző a csúszás, színvonal alatti programozási munka, többszörös árazás.
Az üzleti intelligencia és a manapság oly divatos "cloud computing" közeledése még sosem volt ilyen dinamikus, mint napjainkban. Manapság gyakorlatilag minden magára valamit is adó BI megoldást fejlesztő cég előrukkolt valami menő, ámde mérsékelten használható cloud…..
Mint bizonyára már olvastatok róla, a Google elvesztette több tízezer Gmail-felhasználója komplett levelezését. A legutóbbi hírek szerint az érintett accountok száma nem 150 ezer, "csupán" kb 40 ezer. És bár az accountokat helyreállítják, arról nincs hír, hogy a több…..
Mai hír, hogy az Abaqoos magyar online fizetőrendszert immár nem csak az OTP, hanem az Erste, a CIB és a K&H ügyfelei is igénybe tudják venni. Mind a négy bank fiókhálózatában készpénzben is lehet az Abaqoos-számlára befizetni, függetlenül attól, hogy a befizető ügyfele-e az…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Szépségverseny áradat van Magyarországon mostanság. Már el sem lehet igazodni, hogy hol, mikor, ki mit rendez. Ezen bejegyzésben megpróbálom az aktuális szépségversenyeket összeszedni.Szívesen veszem bárki hozzászólását hisz ez a blog mindenkitől független és én sem kötődök…..
Érdekes dolog történik itt! - Jelentkeznek a lányok munkára. - Kapnak egy szerződést a nevezett vállalkozástól, ami alapján be kell fizetniük regisztrációs díjat (49.700,- Ft). - Ha fizettek állítólag kapnak munkát. A szerződésben nincs munka megjelölve!!!  Ez csak…..
Lányok és fiuk! Mostanában egyre több üzenetet kapok, hogy menjek el fotózni és megjelennek a képeim újságban. A képekért vagy nagyon keveset, vagy semmit nem akarnak fizetni. A szöveg az, hogy lehetőséget kap az ember. Arra buzdítanék mindenkit, hogy igen is pénzért…..
MG- Tünde 2007.09.28 15:03:42
Motogirl Szépségverseny Miért? 2007.06.09 12:27:00
Azért jött létre ez a blog, hogy mindenki a véleményét elmondhassa a szervezők beleszólása nélkül. Tehát várom történeteket és élményeket. Én is leírom a sajátom tanulságként. ..