Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lali245

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
Huhh gyerekek most értem haza, baromi nagy zuhé van itt Pekingben, bicajjal toltam a metrótól haza hát megszenvedtem. Először egy tengeren kellett átvágnom ahol fölért a pedálig a víz, alig bírtam tekerni. A következő szakaszon szembe fújta a szél az esőt úgy hogy nem láttam…..
Lali245 2011.07.21 08:35:11
héhahóó!Érdekes volt ma, kitört egy vihar villámokkal pont mikor vége lett az órámnak a nyelvsuliban és a feka csaj már ott várt. Be volt szarva a vihartól és inkább jött velem metróval a hosszabb úton mint a gyors buszával. Aztán amikor kiléptünk az esőbe akkor fölém…..
szasztok!Álmos vok kicsit lassan lefekszem. Az elmúlt héten csak egy vacsora történt amit a Hal szervezett, tudjátok az a kínai srác. Ott volt pár japán, Fábi a német haverjával meg Marcus a svéd szobatársa, vera, birdy a feka amcsi, jah meg beállított a kamil is. Ami vicces…..
Az elmúlt egy hétben eléggé felbaszták az agyamat különböző hivatalok. A kínai ösztöndíjról van szó. Vazze le van írva hogy a magyarországi kínai nagykövetségre kell beküldeni a jelentkezést. Faszán világos nem? Azért felhívtuk otthon a kínai nagykövetséget biztos ami…..
Sziasztok!Helyzet? Itt nem sok két napig baromi meleg volt aztán most megint nagyon hideg van. A napjaimat leginkább gitározással meg filmnézéssel töltöm meg a jelentkezési papírokat szervezgetem. Hétvégén tanítok majd szombaton reggel 9-12, vasárnap meg a szokásos 9-12 meg…..