Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolee123

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Zolee123 2011.10.12 11:02:21
www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_classic_gl-5173692

Énis árulom az astránkat és még csak nem is érdeklődnek iránta. Hiába valós a km, hiába látom h az ennyit futottakon már a képről lerí, hogy a kormány körbe sima, a váltó műbőr szoknyája már málik szét, ezen meg szinte nem is látszik a használat. A kereskedő az alufelni nélkül mondott rá 650-et. Lehet beadom a kereskedőnek a felnit eladom aztán majd fut tovább 50 ezerrel az órájában egy új boldog tulajnál...
Zolee123 2011.10.12 11:18:42
@pimpike_:
A használtautón az autók irányárát adják meg, amiből a végén úgyis lesz alku. A kereskedő viszont már a fix 650 árat mondta meg miután átnézte az autót! Ha hozzáveszem hogy az alufelnit meg új gumikkal 50 ért el lehet adni, akkor meg is van a kívánt 700 ezrem. Nem azt mondom hogy nem engedek az árból, de ha megnézem hogy ennyiért milyen szarok vannak akkor nincs szívem olcsóbban adni. Én egy JÓ autót akarok eladni, talán majd jön egy vevő aki állapotra vesz autót, nem szövegre.
Úgy látszik, mostanában leginkább parkolási anomáliák témájában kapunk leveleket, a mai is poszt is ilyesmiről szól. Magam részéről inkább tovább bolyongok parkolóhelyet keresve, ha nem vagyok biztos abban, hogy szabályosak azok az üres helyek, amiket találok, inkább gyalogolok…..
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
Nem elég az NKH-nak a maga baja, konkrétan a friss korrupciós botrány, most a mopedautósok is támadásba lendültek – persze nem először. MOPEDAUTÓK és SEGÉD-MOTORKERÉKPÁROK Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete 5200 Törökszentmiklós, Bethlen G. út 4. Tel: 30/9982-725…..
Igen ám, de gondoltak-e arra, hogy a beidegződések, a betonbiztos módszerek hibásak, netán rosszul rögzültek? Gondoltak-e már arra az éjféltől-hajnalig kéziféket rángatók, a CO-sperrel vitézkedők, hogy a mindennapi közlekedés sokkal komolyabb, nehezebben megoldható feladat elé…..