Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mc Murphy

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki evett már német szürkeimport junkfoodot, például Nutellát, az tudja, hogy színre, állagra és ízre is teljesen más, mint a magyar. Zoli azonban a Krafttól vásárol, így ő a Milka csokin akadt fenn. A gyártó állítólag azt írta neki, hogy minden csoki egy gyárban…..
Tegnap már bemutattuk nektek a november 15-én startoló H&M x Maison Martin Margiela kollekció lookbook fotósorozatát, ma pedig a kínálatban szereplő cipők vannak a soron, ezeket ismerhetjük meg kicsit közelebbről is. A kollekció három típusból áll: csizmák, magasszárú…..
Az igazi jövedelmi különbség nem gazdag és szegény, hanem gazdag és mocskosul gazdag között van Hétszeres, nyolcszoros vagyoni különbség egy társadalom a legszegényebb és a legmagasabb jövedelmű 10 százaléka között már soknak számít, feszültségeket okozhat. Pedig ez a…..
Mc Murphy 2012.04.20 20:42:02
@tiborka724: 50 ezer dollár az egy átlagos család éves jövedelme...
Cavalli, Versace, Manolo Blahnik-csak néhány név azok közül, akik már terveztek a Coca-Cola-nak, és a széria idén is folytatódik. Úgy tűnik, már évek óta bejött ez a trend vonal, és az üditőóriás egy újabb sztárdizájnert kért fel az idei kampányhoz, mégpedig Jean Paul…..
HeStyle Streetstyle: április 2012.04.09 12:00:00
Újabb streetstyle válogatással jelentkezünk! Ezúttal is kizárólag a legnevesebb streetfashion blogok képei közül válogattuk ki nektek a legaktuálisabbakat. A The Sartorialist, a GQ Streetstyle rovata, a Jak & Jil és még néhány kisebb volumenű oldal adja a mostani válogatás…..
Burzsuj Győzött a Nomos! 2012.03.31 17:00:00
Az Armband Uhren magazin olvasói minden évben megválasztják az év óráját, vagyis eldöntik ki lesz az „Uhr des Jahres”. Az idei évben szívünknek kedves eredmény született, ugyanis férfi karórák között az élen végzett a hazánkban méltatlanul mellőzött Nomos. …..
Mai kedvencünk Terry Richardson fotósorozata, melyet a világ jelenleg legkeresettebb és legsikeresebb férfi modelljéről, a 22 éves Sean O'Pry-ról készített. A fekete-fehér portrék vérbeli Richardson fotók, le sem tagadhatná őket a művész, na és persze a jellegzetes szemüveg…..
Mc Murphy 2012.04.02 22:06:45
@geucsa: Szinte mindenkiről készít egy ilyen sorozatot. Ha nincs feltüntetve, akkor is könnyen rájön az ember, hogy ki fotózhatta. Ez a telibe vakuzás az ő "védjegye".
Múlt csütörtök este rendezték meg immáron negyedik alkalommal hazánkban a Glamour magazin Women Of The Year 2012-es díjátadó gáláját, melyen volt szerencsénk nekünk is részt venni, így pedig közelebbről is megnézhettük, hogy vajon mit viselnek a szakma és a sztárvilág…..
Az amerikai divattervező, Tom Ford szerepel a GQ magazin orosz kiadásának októberi címlapján. A tervezővel a címlap mellett egy kisebb, akár pikánsnak is nevezhető fotósorozat is készült, melyet Nigel Parry készített néhány igen "hiányos" öltözetű női modell…..
Alexandre Cunha szerepel a John Galliano Underwear új, 2011-2012-es őszi/téli fehérnemű kollekcióját bemutató kampányban, melyet Andreas Menelaou fényképezett.A kampány eléggé különlegesre, már-már művészire sikeredett, emellett pedig nem titkolt célja egy kis…..
Emlékeztek még az Armani alsónadrágos képeire Cristiano Ronaldoval? Nos, akinek az tetszett, most szomorkodhat: jövőre nem a portugál futballista lesz az Armani alsónadrágok "arca". Helyét a kiváló spanyol teniszező, Rafael Nadal veszi át. Ő lesz az Emporio Armani Underwear…..
Mc Murphy 2010.12.16 20:33:41
@mzd: Hozzád is beakartam linkelni, csak még nem jutottam el odáig!
Kutsera Gergő (Unique Model Managment) modell különösképpen kedves számunkra, hiszen februárban Balla Vivienne rajtunk keresztül találta meg Őt egyik készülő fotósorozatához. Azóta többször is szerepelt már nálunk, most spanyolországi fotósorozataiból mutatunk néhányat.…..
Nincs kétség, szerelemes lettem.. A Burberry Prorsum 2011-es Pre-Fall kollekciójában szereplő ruhák és kiegészítők mindegyike szemet gyönyörködtető, egytől-egyig fantasztikus darab. Christopher Bailey ismét bebizonyította és megmutatta, hogy miért is szeretjük annyira sokan a…..
HeStyle Felix Branch nőként 2010.12.11 18:03:00
 Andrej Pejic múltkori, igencsak nőies képeivel hívta fel magára a figyelmet. Rendszeres olvasóink biztosan emlékeznek rá. Most újabb zavarbaejtő képeket találtunk. Az alany ezúttal Felix Branch, aki szintén nőies arcvonásaival tűnik ki társai közül. Ezeken a képeken csak…..
HeStyle Viszlát Jesus? 2010.12.05 18:23:00
Jesus Luz most a Page Six Magazine címlapján szerepel. Feltehetően azért bányászták elő, mert Madonnával véget ért kapcsolatuk. Többek között mi is úgy véltük/véljük, hogy volt párja nélkül nem tehetett volna szert ekkora ismertségre. Talán most fog kiderülni, hogy mire lesz…..
Mc Murphy 2010.12.12 20:11:55
@perry: Ütnivaló fej.:) Köszi, h megfogalmaztad helyettem is!
Az elmúlt napokban két fotó látott napvilágot a Dolce & Gabbana soron következő, 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának kampányából, melyet Steven Klein fotózott. Ismét fekete-fehér kampányra számíthatunk, olyan szupermodellekkel, mint David Gandy, Tony Ward vagy éppen Noah…..
Mc Murphy 2010.12.10 14:15:16
@mzd: Látod?! Nem is mondasz hülyeséget! :) Annyira rohantam, hogy eszembe se jutott megnézni a felbontását. 1600×1170 pixelből talán már kilehet hozni valamit. Még több nagy felbontású képet!!!
Mitsuhiro Okamoto japán művész készítette ezeket az óriási sáskaszobrokat, melyek érdekessége az, hogy az utcákon árult hamis designer táskák anyagaiból készültek, a hitelesség és az utánzás közti kapcsolatok kérdését feszegetve egy ilyen fogyasztó-központi társadalomban,…..
Mc Murphy 2010.11.23 13:55:14
@robthetomb24: Én is ezt mondom! Törökből hozzák be a rengeteg hamisítványt. Ismerek egy hölgyet aki 2 hetente jár ki áruért. Leginkább a Cavalli ruhákat és az Armani kosztümöket veszik tőle. Ha valaki rákérdez h eredeti-e, akkor azt mondja, persze, csak kint is tudni kell hogy honnan vásárol az ember. Persze a sok naiv meg örül, h milyen olcsón hozzájutott egy neves divatház termékéhez. A használt ruháknál is ez van szerintem. Nem igazán hiszem el, h valaki egy eredetit pár ezer forintért elad, úgy h a boltos is fog rajta.
Szerintem az ár mindent elárul.
Mc Murphy 2010.11.23 15:08:02
@Thunder01: Én nagy általánosságról beszéltem, és persze nem 3-4 éves modellekről. Azt akkor is furcsának találom, hogy hibátlan Burberry kabátot pár ezerért...A mai világban ami túl szépnek tűnik, az nem az. Szerintem! Ja és optimista beállítottságú vagyok. Persze ritka kivételek mindig lehetnek!
A könyvről hallottam! Rá is keresek!;)
Mai kedvencünk egy Aj Abualrub modellről készült fotósorozat, melyet az Essential Homme magazinnak készítettek. A.P. Kim volt a fotós. Én pedig szerencsésnek érzem magam, hogy megörökítette ezeket a gyönyörű összeállításokat. Főleg ez a barna bőrdzseki kéne, de nagyon. Az…..
HeStyle Téli Bershka lookbook 2010.10.24 19:19:00
Megérkezett a Bershka téli lookbookja, amelyen a modell River Viiperi. Alapvetően nem tűnnek túlságosan meleg összeállításoknak, de egy enyhébb télhez vannak tökéletes szettek. A Bershka fiatalabb korosztályt céloz meg, mint a "nagytestvér" Zara, de úgy gondolom, hogy…..
HeStyle Tavaszi Topman kollekció 2010.10.04 08:00:00
Még le kell gyűrnünk az őszt, de egy kicsit pillantsunk most bele a tavaszba. A Topman jövő évi tavaszi ruháit láthatjátok, amelyet a Londoni Divathéten mutattak be körülbelül egy hete. A kollekciót apró, vintage-szerű minták és egyszerű, klasszikus szabások jellemzik. A…..
Bizonyára hallottátok, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie Budapesten tartózkodnak. Ennyi idő után is nagyon boldognak tűnnek, ami egyre csak erősíti a feléjük irányuló szimpátiát. Ráadásul Bradnek jól áll ez az aranykeretes szemüveg, amelyet fekete cuccokkal kombinált. Alább…..
Mc Murphy 2010.10.15 03:17:59
@augustin: tudja mi a jó! az kéne nekem...
HeStyle Gap logóváltás 2010.10.07 10:00:00
A Gap a bal oldali logóról áttért a jobb oldalira. Nehéz lesz megszokni az újat. Ez betűtípus sem olyan különleges.Nektek melyik tetszik jobban, a régi vagy az új? ..
Javában zajlik a New York-i Divathét, melynek keretein belül a divatházak az új, 2011-es tavaszi/nyári kollekciójukat mutatják be (összefoglaló hamarosan!). Az eddigi kollekciók nagyrésze meglepetésszerűen jó és hordható volt, de azért van egy-két elvadult, hordhatatlan és már…..
HeStyle Replay őszi kampány 2010.09.09 12:03:00
Megjelentek a Replay 2010-2011-es őszi/téli kollekciójának kampányfotói. A képeket Matteo Montanari készítette, a modell pedig Marcus Hedbrandh volt. Őszintén szólva sosem voltam nagy rajongója a Replay-nek, de ezek a képek és a rajtuk szereplő darabok szerintem nem rosszak.Nektek mi…..
Ennek a táskának a neve YSL Vavin Tote. A 2008-as tavaszi kollekcióból való (eredetileg 2295 dollár volt, mai árfolyamon számolva több, mint 500 ezer Ft). Ötletesen kerekítették egymásba a logó betűit bőrből. Nem erre mondják, hogy örök darab? Ez nekünk bizony nagyon tetszik.A…..
Mc Murphy 2010.09.08 17:23:11