Regisztráció Blogot indítok
Adatok
accordapa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkilenc évnyi közös munka után Molnár Levente Cseresznye kilépett a Tankcsapdából. A távozás okaként az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolatot jelöli meg a zenekar sajtóközleménye. „Cseresznyével közel húsz évet dolgoztunk együtt.…..
accordapa 2012.01.16 21:00:59
Lett nekünk ez a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságunk, - rosszindulatú pletykák szerint a köznyelv csak Fákkjú ÁjszTí Emlékbizottságnak hívja őket - önmeghatározásuk szerint szigorúan nemfideszes, független tagokkal feltöltve. Jó is ez, mert legalább van aki…..
Belsőség Csináljuk a semmit 2010.03.07 16:22:00
15:43 Furcsa szerelvényt figyelhetnek meg a 7-es autópályán azok, akik most Hamburg és Hannover között, Wietzendorf magasságában haladnak. Egy metálkék 3-as BMW kombi húz egy valószínűtlenül nagy méretű utánfutót, rajta egy törött hátsójú Ponton Mercedes limbózik megállíthatatlanul. Csík vezet,…..
accordapa 2010.03.07 19:06:41
@repgépszerelő: a papas autó a séffel egyetemben csak az idegeimet borzolja. alig vártam, hogy a náluk vásárolt autó garancia ideje lejárjon annyi kárt csináltak.
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Egyre közeledik a karácsony, néha szállingózik a hó, béke van és nyugalom. Balage számára ez addig volt így, amíg egy sietős taxis el nem kezdett rá szirénázni (nem is tudom, mennyire szabályos ez is önmagában), majd látványosan fotózgatott a telefonjával, biztos a családi…..