Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snowwhite

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
snowwhite 2009.12.18 18:06:38
@dex.ion: megadtad az esélyt, h. megértse? hja, nekem is küldött egy hosszú emilt az okokról. totál váratlanul. A gond csak az, h. baromira nem állják meg a helyüket az indokok. Amit kifogásként hoz, azt kb. az első héten tudta, soha nem zavarta. De hat hónap és három hét után rájött, h. ezt be kell fejezni, fenti indokok miatt, meg amiatt, h. ő úgy érzi, h. a jövőben már mindig veszekednénk. Hogy előtte egyszer nem veszekedtünk, az mellékes. mint az is, h. ugye az általa adott indokok érdekes módon fél éven át nem zavarták. Akkor rájött, h. ja, mégis. váratlanul, minden előzmény nélkül. Annyira átlátszó...
ja, és egyik indok: túl különleges vagyok...basszus, egy párkapcsolatban nem pont azért vagy a másikkal, mert különlegesnek találod? nem, én neki különleges vagyok, inkább legyen egy futószalagon gyártott.
snowwhite 2009.12.18 22:56:30
@Muha: nemvagyok pörgős, kinőttem belőle. mára már inkább otthülős lettem (34 évesen már nincs ezen csodálkoznivaló, pláne, h. egyetemista koromban,meg pár évig utána, rengeteget buliztam. ma márnem). és mondom: fél évig jó volt, utána, minden előzmény nélkül,egyik napról a másikra bejelentette,h. nincs tovább. (még csak alig két hónapja,egy nagyon jó hétvége után.)
Én már hónapok, évek óta olyan helyen dolgozom, ahol a stressz felemészt. Olyan lelki terror van a főnök felől a munkavállalókra, hogy már egyesek nyugtatókkal kezdik a napot. A betegállomány?   Az kizárt. Évek óta inkább bemegyek dolgozni még betegen is, mert rettegek…..
snowwhite 2009.12.18 18:07:24
@_John_Doe_: khm. Strici tapasztalta?:)