Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tru_Blood

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási rendszerekről szóló óráimat évekkel ezelőtt, a valóságshow műfajának hazai megjelenése idején rendre az akkor futó két sorozat, a Big Brother és a Való Világ eltérő kiválasztási stratégiájának elemzésével kezdtem. A két különböző eljárásban sikeres…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
Tru_Blood 2011.04.19 21:47:31
@aszterixagall: "Ha a párt ezt a pénzt legálisan, mondjuk a költségvetésből kapná, akkor is el kellene költenie (nyilván, különben nincs értelme finanszírozásról beszélni). És itt már rá lenne bízva, hogy mit vesz belőle és melyik cégtől, hiszen már nem közbeszerzésről van szó. Tehát legálisan mehetne a támogatókhoz, és, ha ez egyáltalán szempont, ugyanannyi munkahelyet teremtene."

Én úgy gondolom, nem a pénz elköltése a lényeg, hanem éppen a megszerzésében játszanak szerepet a haverok. Nem a pártnak, hanem az államnak szállítanak, jó drágán például kakaóbiztos számítógápet. A pofátlanul magas hasznot viszont nem tarthatják meg, egy része megy a pártkasszába. Jut is, marad is. Erre nem lenne szukség, ha törvényes állapotokat teremtenének.

Ami a pénz elköltését illeti, igazad van, az a rész nem változna ezzel. Ott viszont nincs is túlszámlázás, meg trükk, ott teljesíteni kell, minél többet, minél kevesebbért. Ott ugyanis a vevő a párt, és nem az állami ovoda gyerekeivel szúrnak ki, hanem pl. OV nem kap elég óriásposztert, ez meg nyilván nem áll érdekéneb a pártnak.
Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása kapcsán elindult vitában szinte minden érvet ismerünk már. Tegnap hosszabb hallgatás után megszólalt a kormányfő is, és egyértelművé tette az álláspontját: támogatja a Lázár János által jegyzett módosítási javaslatot. Este a…..
Miért menjek el szavazni, ha igazán egyik sem tetszik? – kérdezte tegnap az unokahúgom, aki nem mellesleg „első választó” (lenne), s nekem huszonnégy óra kellett, amíg nagyjából megtaláltam a választ. Talán mondhattam volna rögtön a hangzatos kulcsszavakat:…..
Tru_Blood 2010.04.05 20:15:25
@lüke: whatever...

a hazmestert TG emliti az eredeti posztban, ezt vittem tovabb. + szerintem ertheto a parhuzam, en is ertettem, mire gondolt TG

persze csak akor, ha valaki az olvasott szoveg ertesere torekszik
Tru_Blood 2010.04.05 20:45:02
@EGO:teljesen ok :-) Azert a jedikkel nem kezdenek ki :-)
Tru_Blood 2010.04.05 20:05:01
@EGO: Szerintem akkor is van jogod bírálni vagy dícsérni, ha nem szavaztál. A vélemény és szólás szabadsága nem vész el.
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..