Regisztráció Blogot indítok
Adatok
if_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sparrow értesített minket, hogy a flash-tartalmak után a flash-tartalmak hiányát jelző kék legókockák sem láthatóak már a weboldalon, egy helyen egyenesen egy Get Flash Plugin gombot találtam. Félelemmel kattintottam rá, ezután eltűnt a gomb, de a reklám helyén csak egy fehér…..
Subba Mindeközben Montrealban 2010.06.28 13:45:00
Majdnem 500 embert tartóztattak le a torontói G20-as csúcstalálkozó ellen tüntető emberek közül, a legtöbben azonban erre a vidám fickóra figyeltek fel, aki társaival később fel is gyújtotta a rendőrautót, miután nem tudták felfordítani. Itt a facebook oldala is, ha valaki akar…..
Először csak rossz viccnek tűnt, főleg, hogy a Gizmodón jelent meg, márpedig a lap mostanában nincs valami jóban az Apple-lel, de mostanra biztosnak tűnik: az új mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük a keretét. Mivel beszélgetés közben erre igen nagy esély van,…..
if_ 2010.06.24 11:24:51
@Shopping:
"Én nem értek hozzá, DE"

itt be is fejezhetted volna a mondandódat
A Plastiknation ma, 19 órától élőben kommentálja az Apple-bejelentéseket. Az új iPhone mellett egy sor egyéb újdonság is várható. Az alkalomra beizzítottuk a Videopoll rendszert, úgyhogy élőben tudjátok majd értékelni Józsiék közvetítését. Plusz lesznek élő szavazások…..
Itt van néhány videó a mai iPad-őrületről, a hujjogatásokról és Stephen Fry-ról, aki megpróbálja elmondani, miért jó az iPad, de nem igazán sikerül neki. München: Frankfurt: Párizs: London: ; Stephen Fry: Zürich: Milánó:az európai árak egyébként (revolver…..
Történt a minap, hogy a Gawker egyik szerzője, Ryan Tate levelet írt Steve Jobsnak. Az indíttatás sem a levelezésből, sem a postból nem derült ki, de Ádámmal valami olyasmit tudunk elképzelni, hogy a blogger berúgott, meghallgatott egy Bob Dylan számot, búsongott egy kicsit a…..
Vissza a lo-fi hangzáshoz! - gondolták a brooklyni srácok, és 2003-ban Crystal Stilts lett belőlük. A banda zenéin nehéz nem észrevenni a késő-hetvenes, kora-nyolcvanas évek lenyomatát, hiszen olyan klasszikusok hatottak rájuk, mint a Joy Division (akikről a későbbiekben még…..
if_ 2010.04.24 15:51:50