Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B0B0

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Hűha, csak nem 'happy end' lesz az egészből? Ahogy láthattátok a Most wanted 3. részében,a Bin Laden borzalom mellé adtak egy ingyenjátékot. 'Mob rule' a neve. Ez a cím még konkrétan nem mondott semmit. Felraktam és nem nagyon hittem a szememnek. Az intróban olyan ismerős emberek…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
B0B0 2007.06.09 12:03:00
brimi.addel.hu/detailproduct.php?productid=143050
"HEAT, a vérbeli 3D akciójáték! És minden szót vegyél komolyan!
Korszerű 3D grafikai motor, precíz irányítás, kifinomult mozgások, intelligens, egymást segítő ellenfelek, szárazon és vízben egyaránt. Mindez a legkülönfélébb, egyedi hangulatú pályákon, titkos ajtókkal és hatalmas fegyverarzenállal. A kaland egy karnyújtásnyira kezdődik!
"