Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazándi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pornóbajuszkirállyal kezdünk, és faguriga legyek, ha nem kezdem teljesen megszokni azt a hülye szőrzetet Péter fején. Ebben mondjuk sokat segített, hogy éppen most néztem a moziban Freddie Mercury életét, és hát ott sem mentek a szomszédba egy kis bajuszért. De nézzük mai fő témánkat, Csokifasz…..
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
igazándi 2016.09.02 23:15:49
@VV Velőtrázó Vélemény: Lóri (bizonyos szögből= Button
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
igazándi 2015.01.13 18:30:22
@másodpéldány: Nálam is 70:30 % a megrendezettség javára , a titoktartás egyszerű, benne van a szerződésében, egy masszív kötbér meglepően meggyőző tud lenni hosszútávon is :-) Főleg ha feldobtak neki kisebb-nagyobb koncot későbbi médiamunkásság képében. Még fairnek is fog látszani a csatorna, hogy milyen rendes, hogy kárpótolja.
Ez most nem gazdaság lesz, ez most média. Remélem nem fog fájni senkinek! Ha mégis, akkor az kizárólag az RTL klub felelőssége. A Való Világ 6-ot úgy harangozták be, mint médiatörténeti fordulópontot, amikor a nézőkből élő kamu reality elhagyja a nézői sms-eket és az…..
hogyvolt VV4 - 4X27 2011.01.11 09:50:00
Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő…..
igazándi 2011.01.12 10:47:17