Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_poxy_

13 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Járjuk a világot (többnyire csak képzeletben) és a budapesti éttermeket (azokat tényleg), és elég sok helyen megpróbálkoznak, hogy a hamburgert "helyi" ételként adják el, vagy legalábbis az adott országra jellemző sajátosságokkal tegyék izgalmasabbá. Kézenfekvőnek tűnik a dolog, hiszen a hambi eleve…..
  ...Micsoda fordulat, megvertük orbánt! Még 1 millió érvényes szavazatot sem szerzett a  kvótanépszavazáson . Hogy miért?! Mert otthon maradtál Te is, nem mentünk el szavazni, ezzel legyőztük a hazug kormányt, megszégyenülten, őrjöngve  kullogtak.. Próbálkoztak pedig rengeteg hazugsággal,…..
Cserbenhagyták-e az európai állampolgárokat a magyar európai parlamenti képviselők, a tőkeérdekeket előbbre helyezve az emberek és a környezet védelménél? A Magyar Természetvédők Szövetsége részletesen elemezte, miként szavaztak a magyar képviselők az Európai Parlamentben az…..
(Nagyobb képért klikk.) Akár kétszer ennyi pontot is proklamálhattunk volna, a fentiek követése mindenképpen egy jó alapot biztosít a sikeres barbecue-záshoz. Mindegyik pont megér egy-egy külön posztot, törekedni fogunk ennek kivitelezésére. Kívánjuk a begyújtó folyadék…..
A barbecue (BBQ) hazánkban is elterjedt fogalom, mégis, amire legtöbben asszociálnak vele kapcsolatban, annak vajmi kevés köze van az igazi barbecue-hoz. Valahol Amerikában baseball-sapkás, túlsúlyos emberek sörrel a kezükben szénné égetett külsejű húsokat émelyítően édes, ragacsos…..
Ma van a költészet napja, ez alkalomból az ország számos településén tartanak megemlékezést, koszorúzást, versmondó versenyt, felolvasást. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy sci-fi versíró pályázatot hirdetünk. Írj kommentben egy szonettet és megnyerheted Jean-Claude Dunyach…..
Szegénynek lenni nem egyszerű. Bár sokan azt hiszik, hogy az ember akar dolgozni akkor tud, ha az ember tanulni akar alanyi jogon jár, ha az ember segélyt kap megél, ez nincsen így. Bár tudom, hogy a szolidaritás, és az igazságosság nem túl kedvelt fogalmak manapság, de miként…..
különbéke Megérkeztünk 2011.02.08 18:56:59
Van a sci-fi filmeken egy sztenderd hang a zsilipkamrák nyitására: tsssssssz. Valami ilyent képzeltem. Szisszen az ajtó és megcsap a 30 fok, meg a 80%-os páratartalom. A szisszenés elmaradt, de a többi megvolt.Óriási reptér, anyagi megfontolásból 1 órás buszút. Már alig látok ki a…..
különbéke bluebird 2011.02.07 16:43:00
 Majd húsz éve,amikor életemben először hosszabb időre (1 év) kölföldre (London) utaztam Szeged tán legszétütöttebb politoxikománja a SZOTE Klub előtt egy kék üveggolyót nyomott a kezembe. Ez a boldogság kék madara -mondta-, hozzon neked szerencsét az utadon.A goló…..
_poxy_ 2011.02.08 19:55:52
Charlie barátunk, mivel sitcomja, a Két pasi meg egy kicsi forgatása ezen a héten szünetel, úgy gondolta, kikapcsolódik egy kicsit. Áthívott magához öt pornós csajt, egy haverjával meg állítólag hozatott egy bőrönd kokaint, a biztonság kedvéért. A buli kedden reggel indult,…..
A Music TV vasárnap két új szériát is elindít a Vasárnapi sokk! című blokkon belül. Az egyik az Amikor én 17 voltam (17:55) a világsztárokról szól, amikor még nem voltak voltak világsztárok. Adásonként három-három sztár vall a kínos tinédzserévekről. Enrique Iglesias…..
(Pénteken kettő darab írást is kaptunk a West Balkán tragédiáról, az egyik már megjelent pénteken, a másik peidg most.) Mielőtt gondolataim leírnám, szeretném őszinte részvétemet kifejezni a három elhunyt lány családjának és barátainak. A tragédia, amelyet átélnek,…..
 A következő kis szöveget egy ismerősömtől kaptam, aki a névtelenségét megőrzendő nem árulta el a nevét (bár én tudom;). Azt is mondta ugyanő: ez fikció, kitalált történet, kitalált szereplők. Bizony mondom, bármely hasonlóság a valósághoz a véletlen…..
 GRRRR!!! EZT MEG KÉNE ÜNNEPELNI! iSTEN ÉLTESSE, IDANÉNI! ..
Ida Óta Ég-bolt 2010.04.13 09:31:00
tetszikelem!eltűntek mind a csillagoknincs szemtanú nincs semmi nyomnem látta az elkövetőtsenki a föld nyelte el őt a csillagokat elviszikma éjjel némán hisztizika hold alatta undok pára rátapad bőrre, ruhára most vajon ki intézkedettkinek ér súlyos pénzeketa sok csillag…..
  Ping mester, és tanítványa, Pong mester Aszt-alit-e’niszben írott szútrái nyomán  A Mosógép  -         a mosógép enyhén ráz, mikor be van dugva. Ne érj hozzá csupasz bőrrel, műszálas ruhával, meztelen…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim, mit is mondhatnók a jelen helyzetéről úgy országunknak, mint akár nemzetünknek?Mai napság, Kedves Barátaim, a tavasz meglehetős késéssel érkezett kies hazánkba, szinte biztos, hogy rosszindulatú ellenségei nemzetünknek és…..
Nem akármilyen hirdetésben gyönyörködhetnek azok, akiket szerencséjük a Times Square-re vezérel a következő 2 hónapban, ugyanis a CBS egyik hatalmas kivetítőjéről gigantikus marihuánalevelek mosolyognak majd le rájuk.  A marihuánafogyasztás legalizálását szorgalmazó…..
Ida Óta Zakatolt velem a vonat 2010.02.28 23:27:00
Szolnokon utaztam át, visszafelé jövet Szegvárról, őseim lakhelyéről, hol fehérkarú unokahúgom dicső diplomaosztó-vigasságára került sor. S akkor, ahogy a vasútállomáson várakozó vonat ablakából a sudár szolnoki tízemeletes pislákoló ablakait lestem, arra gondoltam: milyen…..
Ida Óta Torzó 2010.02.19 21:13:12
 Most tegye fel a kezét, akinek éppen szar a kedve!Ilyenkor jó kussolni, vagy pedig egy jó kis sötét-komor verset közzé tenni - persze verset máskor is jó közzétenni, tehát ez semmit sem jelent...Tegnap volt egy nagy buli a Tűzraktérben, farsangi, sokhelyszínes, sokszereplős. A…..