Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kék Szkíta

3 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A piaci szereplőknek általában nem kifizetődő, ha pártszimpátiájukat mellükre tűzve fennen hirdetik: Macskássy Izoldában utazó NEMZETI galériatulajdonos vagy szocialista nőgyógyász vagyok. Ez alól két szakmacsoport kivétel (a politikus természetesen nem szakma).…..
Kék Szkíta 2011.01.14 20:20:50
@algi: akkor itt az idő, hogy elfogadd végre azt ,hogy nem vagy magyar.

persze hiheted magad annak, de nem azért különbözik a véleményed, mert szellemileg felsőbbrendű lennél, hanem azért, mert csak egy torz és groteszk részidentitással rendelkezel.

te világpolgár vagy, max "újmagyar".
Izraeli volt katonalány: „Szíves örömest megölném, sőt lemészárolnám az arabokat” Éden Ábárdzsíl, az egy esztendővel ezelőtt leszerelt izraeli katonalány, amint arról korábban mi is beszámoltunk, szolgálati ideje alatt megalázott helyzetbe hozott,…..
   „Csak az emberek dűlnek ki, hitük megmarad másokban, és ez a fő.”    "Munkatársai a magyar szellemi élet olyan meghatározó képviselői voltak, mint a költő Áprily Lajos, Gulyás Pál, Mécs László, Reményik Sándor, az író Herczeg Ferenc,…..
 Egy szívmelengető hír: A határon túli magyarok Kossuth monoki emlékházában kaphatnak állandó lakcímetKossuth szülőháza minden magyar ember otthona és oltalma – mondta a polgármester.A kettős állampolgárságért folyamodó határon túli magyarok a…..
Néhány napja estig voltam az irodában, ahonnan átsétálva a karácsonyi díszkivilágításban tetszelgő városon az Astorián kötöttem ki. Nagy meglepetésemre összetalálkoztam a 18 éves unokatestvéremmel és két barátjával. Még nagyobb meglepetésemre egy íj volt náluk a hozzá…..
Kék Szkíta 2010.01.02 17:45:05
@Frank'Leó: a magyarok legyilkolása, kirablása, megalázása fáj.

az fáj nekem a mai napig Trianonban, hogy naponta megalázhatják az elcsatolt részeken élő magyarokat. Szerbiában kést szoríthatnak tizenévesek torkához, hogy többet meg ne szólaljanak magyarul az utcán. de Budapestről is számtalanszor megalázták már őket.

és tedd ide 2004.dec.05.-öt !!!!!
a kampányt, ahol a bankárkormány(!!!) azzal kampányolt, hogy X ezer FT-ba kerül egy határontúli magyar az országnak. micsoda aljas lelketlen magyarellenes szemétládák.

azt hitték sokan milyen marha okosak, hogy Orbánt démonizálják és kitartanak a magyrul bezsélő magyarellenesek mellett, de a fagyi csúnyán visszanyal. közben Orbán papa elvesztette a gerincét valahol útközben, és ő is csúszómászónak állt. és bájos is az, amikor a lepel lehull fidesz-mszp-szdsz-mdf egyetértés van, hogy a Jobbik a csúnya rossz gonosz főellenség. Azt hazudják, hogy a Jobbik a zsidók ellensége, de nem a Jobbik árult el 5 millió határontúli magyart ! de sokan erre annyit mondtak, hogy "leszarom. én a kisebbik rosszra szavazok, a vörösökre"

nem a nyilasokkal van erős párhuzam ,hanem a Tanácsköztársasággal. voltak, akik már akkor magyarul ünnepelték Trianont, mert az "a nemzetek szabad önrendelkezését biztosítja" és csuda jó dolga lesz az elcsatolt magyaroknak is.

ismerjük ezt a trükköt, hogy félévszázadon keresztül fenn tartjuk a kommunizmust gyilkosságok és terror árán is, majd azt mondjuk, hogy "mi hittünk abban, hogy jót teszünk másoknak" .

de a neoliberalizmusban is jaj ,de nagyon hittünk és kigúnyoltuk a bírálóit és mi voltunk a legokosabbak.

micsoda alávaló trükkök ezek. amik két erkölcsi felfogás és moralitás közötti -hogy úgy mondjam- piaci rés kiaknázásából fakadnak. ami bár "üzletileg" ügyes, de emberileg pocsék dolognak mondható