Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thebeat

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Napi Hangulat 2011.10.08 09:41:00
1. Rúzs: Tom Ford2. Ruha: Woman Ponte3. Kabát: Kelly Ewing4. Karkötő: Michael Kors5. Napszemüveg: Religion6. Parfüm: Giorgio Armani Code7. Balerina cipő: Givenchy8. Táska: Valentino..
A Giorgio Armani szépségápolási vonalának a téli kollekciója, a Madre Perla a nevéből is kitalálhatóan a gyöngyház köré épül, a leggyönyörűbb termék pedig egy olyan kompakt (lásd legalsó képen jobbra), amelynek csomagolása ezt a színjátszó bevonatot kapta és…..
A férfiszépségről szóló cikkünket, majd az arra reflektáló olvasói publicisztikát is rengetegen olvastátok/kommenteztétek, így egyértelmű számunkra, hogy tisztában vagytok azzal, hogy napjainkban nem csak a női szerepek és viselkedésformák változnak meg, hanem a férfiaké is.…..
thebeat 2011.09.22 15:21:27
@fashionista: be bizony, én is szeretem a Clinique arcápolást, és ő is :) én imádom az eye gelt ( a nőit :P) és neki bevált a férfi.szerintem nagyon jó. mi ajánlani tudjuk :)
Igaz, hogy nem rég voltam Velencében, pontosabban két éve, de mégis mostanában akármikor meglátok egy divatanyagot, amit ott fotóztak teljes ámulatba esek. Újra el kell mennem, bejárni a kis sikátorokat, átrohanni hajnalban a kis hidakon, ámulva nézni a kirakatokat és a stílusos…..
Én talán általános iskolában. A Taiwan-i Vogue legújabb kiadása a "prep school chic" stílushoz nyúlt hozzá legújabb fotósorozatuk elkészítésekor. A divatanyagban tökéletes kontrasztban van Tanya két copfban logó haja és a Prada, Louis Vuitton, Gucci és Chanel darabok,…..
Az American Idol című műsorban mentorálta Lady Gaga a versenyzőket, a megjelenése pedig a szokásosan egyedi volt: kétszínű haj, punk-viktoriánus gallér, extrém smink óriási anyajeggyel, és.. és... és... akril dildósarkú cipő. A londoni Void of Course 2011-12 őszi/téli…..
Miután a szőkeség istennője, Blake Lively 2 nappal ezelőtt a Time 100 Most Influental People gálán vörös hajjal jelent meg, az összes bulvármagazin azt kezdte harsogni, hogy leáldozott a szőke haj divatjának és kijelentették, hogy mostantól a vörös frizura lesz a menő.A szőke…..
Az utóbbi időben egyre divatosabb dolog biciklizni (arról nem is beszélve, hogy mennyivel környezettudatosabb választás, mint autózni), illetve nem csak ülni rajta, hanem egyedien megfestetni, menő kiegészítőkkel felszerelni, sőt, ha egy street style blog épp bicón ülve kap…..
thebeat 2011.04.18 18:40:00
OurFashion A kedvencem 2011.02.09 19:35:00
Biztosan felismertek néhányat Holly Suan Gray, angol születésű szupertehetséges stylist munkái közül. Talán a keleti származás miatt, de az általa kigondolt outfitek, hangulatok szerintem nagyon erősek, szuggesztívek, másként hatnak az emberre, mint a mindenhol megjelenő…..
A MAC legújabb, Quite Cute kollekciója szerintem a cukiság non-plus-ultrája, épp ahogy a neve is mutatja. A cukorkaszínek, a Hello Kitty mánia és a babás smink Tokió utcáin kezdte el hódító útját, de mostanra mindenhová elért - áprilisban például a MAC üzleteibe is. Nekem az…..
Mert ha jönne, akkor bizony ilyen stílusú szettben indulnék el ma reggel dolgozni. A pót lapostalpú cipő szinte már hozzám nőtt kellék, mivel este 6 körül általában már nem bírom tovább a tempót és lerúgom magamról a magassarkút.1. Farmer: Vivienne Westwood Anglomania by Lee…..
thebeat 2011.02.02 09:49:07
Cameron Diazt Londonban kapták lencsevégre, miközben Burberryt viselt - a fekete kabátot bézsszínű sállal, táskával és kék farmerral viselte. A laza öltözéket egy kényelmesre taposott csizma egészítette ki, a haja és a sminkje teljesen laza és természetes volt, összhatásában…..
OurFashion Szabad szellem 2011.01.22 07:25:00
Tudom, hogy nem mindannyan szeretitek, ha editorialokat posztolunk (ha téged sem érdekel, nyugodtan görgess tovább), de én néha igenis szeretek szép képeket nézegetni mindenféle értékítéletet befolyásoló vélemény, szubjektív ömlengés vagy szócséplés helyett és remélem,…..
...és nagyon jól csinálják. A Candy Magazine megjelenése egyesek szerint botrány, mások szerint polgárpukkasztás, szerintem pedig egy új nézőpont a divatéletben, ugyanis ez az első "transversal" stílusmagazin, azaz egy olyan lap, amely transzvesztitákat használ modellnek…..
thebeat 2011.01.03 14:50:06
Jason Alper (aki Sacha Baron Cohen mellett az Ali G, Borat és Bruno karakterek kitalálója) ad egy pofont logómániás divatőrülteknek és egy másikat a képzőművészetnek, ugyanis szerinte már elfelejtették a humort, az iróniát és túl komolyan veszik magukat. Az egyetlen célja a…..
OurFashion Lara Stone most szép 2010.08.24 14:38:39
Megosztó személyiség számomra Lara Stone. Egyes képeken gyönyörűnek látom, egy következőn pedig kiráz a hideg annyira nem tetszik a megjelenése. Most az amerikai Vogue hasábjain pózol és szebb, mint valaha. Ez a vízhullámos haj ellágyítja a vonásait és sokkal jobb így a…..
OurFashion Bianka szereti Biancát 2010.08.19 13:10:00
Egyik nagy kedvencem Bianca Balti. A névrokon modell ugyanis fergetegesen gyönyörű, csodás a kisugárzása és csak úgy ragyog a képeken. Most megjelenő Harper's Bazaar-os fotósorazátára hatványozottan igazak a korábban elhangzottak. Észrevette ezt a spanyol kiadás is, aki…..
... a Valentino téli 2011-es haute couture kollekció.A Valentino divatház végre megtalálta az egyensúlyt: Kevés masni, kevés rózsa, kevés csipke de azért egyiket sem dobták ki a kukába. A lágy esésű muszlin anyagok csodálatosak. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo…..
thebeat 2010.07.08 17:05:48
Ma reggel megihletett a Lanvin Resort 2011 kollekció. Nektek már van valami pink vagy sötétlila cuccotok? Nagyon úgy néz ki, hogy be kell szerezni.....
Az Olsen ikrek minden szempontból a divatblogok állandóan tárgyalt szereplői, köszönhető ez az átlagostól való eltérésüknek is. Mert ugye nem elég hogy ketten vannak, így még az öltözködésük is duplán sokkolja a közönséget. Lényegében már minden furcsaságot…..
thebeat 2010.05.28 00:25:30
Raphael Young 2010 tavaszi-nyári kollekciójának egyik telitalpú cipőjébe teljesen beleszerettem. Ennek ellenére nem tudom eldönteni, hogy az egész kollekció összességében elnyerte-e a tetszésemet, így megosztom veletek. A szöuli cipőtervező darabjai méltán híresek az egész…..
thebeat 2010.05.27 11:09:27
Valószínűleg ez járhatott a Reebok marketing csapatának agyában, mikor megszületett a legújabb reklám. Helena Christensen ugyanis nem visel semmi egyebet, mint egy cipőt. Szexis, de mégsem túlságosan, meghökkentő, de talán nem eléggé. Napjainkban annyi meztelenséget tolnak az…..
thebeat 2010.05.17 18:09:27
A kezdeti pletykákkal ellentétben, a kis két ablakos Andrássy úti üzlethelyiségbe valószínűleg nem valami high-fashion márka költözik, hanem egy olyan bolt nyílik a Vertu mellett, ami inkább a férfiak kiegészítők felöli igényeit és vágyait elégíti ki, az autósport…..
thebeat 2010.03.22 20:20:49