Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabcsee

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszöntünk Sylvania faluban, kedves Utazó! Biztosíthatunk Téged, hogy ez a világon a legbarátságosabb, legbékésebb élőhely, ahol mégis rengeteg mókás kaland és felfedezni való dolog vár Rád! Kezdjük máris a felfedezést a két fantasztikus házikóval, amelyek csak arra…..
A Sylvanian Families játékszettekben az aranyos figurák mellett ötletes kiegészítőket találunk, melyeket az utolsó apró részletig különleges gondossággal dolgoztak ki. Így a velük való játék különleges élményt nyújt a gyerekeknek hiszen valóban úgy érezhetik, hogy életre…..
Kik azok az Erdei Állatkák?A Sylvanian Families játékokat a 80-as évek közepén vezette be a Japán Epoc cég és hatalmas népszerűségnek örvendtek világszerte, mely a kilencvenes évek közepe/vége felé jelentősen alábhagyott. 2007-ben újra megjelentek a játék 20. évfordulóján…..
NeoCube blog Neocube karácsonyra 2010.12.26 10:45:00
Na ki talált neocube-ot a fa alatt? A statisztikákat elnézve sokan, mivel karácsony első napján sokan kerestétek fel a blogot, talán új trükkök, vagy videók után kutatva.    Neocube trükk, technikával Az alábbi videó egy high-speed kamerával készült trükk. A neocube…..
NeoCube blog Újabb Neocube áradat 2010.04.29 11:59:54
Ismét megérkeztek a Neocube-ok  Újra szuper sebességgel juthatsz Neocube-hoz, az oldalon keresztül a megrendelés pontra kattintva kitöltöd a webes ürlapot.Helyben átvehetőek a játékok, postán általában az utalás megtörténte utáni napon megérkeznek. A paypal-os…..
szabcsee 2010.06.20 22:41:44
Hát ez a kérdés elsőre nem hangzik túl bonyolultan. Keressük meg hol olcsó és vegyük meg. Csak melyiket, milyen kiszerelésben és milyen csomagolásban? Miért fontos ez? Melyik neocube-ot vegyük meg? Színbéli eltérések lehetnek, ami igazából csak egy bevonat, az anyag és…..
NeoCube blog Neocube képek 2010.04.30 08:11:00
Néhány jól sikerült Neocube képet szeretnék megosztani veletek a Flickr-ről. Íme a kollekció:        ..
NeoCube blog Neocube titkok 2010.03.26 08:21:00
Egy újabb göngyszem, igaz kínai. Ez a kínai prezentáció fényt derít a neocube működésére, habár kínaiul van, az ábrák magukért beszélnek. Rájöhetünk hogyan működik a mágnesesség és miért van az hogy bizonyos számú golyóknál és alakzatoknál taszít, máskor pedig vonz…..
NeoCube blog Neocube trükk 2010.03.25 15:14:00
Egy újabb Neocube trükk videó. Ez annyiban másabb mint a többi, hogy itt egy mozdulattal összedobhatjuk labdává a kiterített neocube formát. Gyakorlással és kisérletezgetésekkel tényleg annyira tökélyre fejleszthetjük neocube formázó kézségünket, hogy akár egy mozdulattal is…..
Ismét sikerült egy csokorral összeszedni néhány trükköt. Igazából néhány forma már megjelent a blogon, de vannak köztük újak is. Kis gyakorlással megtanulhatjuk egy kézzel összerakni őket, ami igen jól néz ki. Ha ti is találtok valami szuper videót, esetleg készítettetek…..
NeoCube blog Ukrán NeoCube 2010.03.09 10:15:00
Az Ukrán NeoCube portál igazán klasszul néz ki (főleg a video lejátszó gombjai) és van rajta néhány trükkös video, amelyeket érdemes kipróbálni. Ha megnézted a videókat, érdemes a fotógalérián is végigfutni. ..
NeoCube blog NeoCube megrendelés 2010.03.08 19:00:50
Jó hír, hogy újabb NeoCube -ok érkeztek, van nagyon korlátozott számban arany és fekete is. Újra lehet rendelni szupergyors átvétellel, akár személyesen is Budapesten és Debrecenben, vagy postai utánvéttel, esetleg Paypal-al. Az egészet lebonyolíthatod ezen a hitech ürlapon…..
NeoCube blog NeoCube Wall-E 2010.02.17 15:49:00
Pixar Neocubeal Alkoss úgy mint a Pixar és készíts Wall-E figurát a neocube-al. Egy rövid tippes-trükkös videó. ..
NeoCube blog Neocube bemutató 2010.02.01 09:33:00
Nagyszerű videót találtam a Youtube-on mely képeken keresztül igyekszik bemutatni a NeoCube különböző fajtáit és a vele létrehozható számtalan alakzatból néhányat. Élvezzétek!   ..
szabcsee 2010.02.02 20:11:21
@Street Magic: Szia, változó, a blogon rendelhetők 5 miliméteresek, van 4,8-as is és talán vannak kisebbek is.
szabcsee 2010.02.02 20:11:35
@nicsili: Szia, fentebb az Ajánlott linkek között van a Megrendelés, ott találsz részletes infot a neocube vásárlásról.
NeoCube blog NeoCube Doboz 2010.02.01 16:42:00
Egy újabb mód a már ismert NeoCube doboz összerakására. A video nem olyan részletes mint a régebbi, viszont a technika kissé eltérő. Az alapok itt is ugyanazok, kilenc golyós háromszögekből építjük meg a kissé elforgatott csillagot, amit aztán látványosan összehajtogatva,…..
A NeoCube nem csak a bal és jobb agy féltekéseknek kínál kitünö szórakozást, de a megalomániásoknak is új szettekkel kedveskednek. Az Alpha 216 darabos standard szettjével is kivállóan megtornáztathatjuk az agyunkat, azonban az Omega tényleg mindennek a teteje: 1027 darab mágneses…..
NeoCube blog NeoCube kocka 2010.01.06 07:27:00
Hogyan készítsünk kockát a NeoCube segítségével? Ez a videó egy egyszerű trükköt mutat be, hogyan lesz két négyzetből egy csapásra kör, majd egy 4x4-es NeoCube kockát rakunk össze. ..
Még egy videó, melyből megtanulhatunk a NeoCube golyókból háromszöget kirakni (jól jön a térbeli alakzatokhoz), valamint csillagformából egy labda-golyó szerű alakzatot létrehozni. A háromszögek összeillesztésénél láthatjuk, hogy a golyók bizony polarizálnak és néha meg…..
A Neocube fantasztikusan látványos játék. Azonban az első lépések korántsem annyira egyszerűek mint azt a szemfényvesztő NeoCube videókon láthatjuk, habár nagyon gyorsan bele fogunk jönni. Ez a rövid videó csak egy alap módszert mutat be arra, hogyan tegyük vissza a NeoCube-ot a…..
Miután megvásároltuk az első NeoCube-unkat, hamar rájövünk, hogy bizony még a dobozba visszatenni sem olyan egyszerű, ám néhány perc játék elég hogy belejöjjünk a formázásba (és kialakuljon a függőség). ..
 Ha érdekel a NeoCube és kicsit utánajársz az interneten, hamar találhatsz hasonló játékokat más néven (Pl. Cybercube, BuckyBalls, Spaceball). Jogos lehet a kérdés, hogy akkor mi a Neocube és mi az ami nem az? NeoCube és Cybercube  A Gadgeter website-ról kiderül, hogy a…..
A NeoCube szerkezete A Neocube egyik nagy elönye hogy jó hatással van a stresszre. Antistressz ereje a NeoCube szerkezetében és felépítésében rejlik. Manipulálható, változtatható, módosítható, törhetö, zúzható kedved szerint. Teljes szabatságot ad, miközben stimulálja…..
NeoCube blog Mi az a NeoCube 2009.12.21 08:30:00
A Neocube egy olyan szórakoztató eszköz melyhez fogható nem található a világon. Egy szett általában 216 darab nagy energiájú mágneses golyóból áll. Ezek a golyók lehetövé teszik hogy végtelen számban hozz létre érdekes formájú és mintázatú alakzatokat. A NeoCube…..