Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hvickey

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány kozmetikázta a privatizáció alatt álló Vértesi Erőmű Zrt. termelési adatait, hogy az erőmű több széndioxid-kibocsátási kvótához jusson a 2008-2012-es időszakban.>>> Az érvelés erősen sántítHujber Ottó a biomassza-, és széndioxid-bizniszben: >>>…..
hvickey 2009.01.14 18:36:26
@Higany:
Ne is mondd, arra felé születtem, család, barátok még mindig ott laknak. Az a tömény mutyi ami ott is ment vazze...pedig még népszavazás is volt a témában, a munkahelyteremtés varázsszó megtette a maga manipulativ hatását és a csekély szavazói tömeg elvitte a prímet a témában sajna. Remélem nem lesz szaga az erőműnek. Egyébként egy bányató mellett lesz az erőmű, ahelyett hogy megcsinálták volna valami szép kiránduló helynek...
Kapolyi elvtársat ott úgy fogadták lent mint valami kiskirályt.
A régi rendszerben szocializálódott embereknek az ilyen Kapolyik a celebritik. CSinálhatnak bármit, akkor is nagytiszteletű tekintélyeknek fognak számítani. És ezek sajnos ülnek a jobb és a baloldalon szépen rendesen, úgyhogy én nagy változásokban kormányváltás után sem hiszek nagyon.
Mi marad? A szalonképtelen csürheképes szélsőjobb?
Valami új párt kellene, konzervatívliberális, szociáldemokrata zöld párt vagy ilyesmi...
Abban egyetértek hogy az öreg komacsekeket most már ki kellene seperni a hatalomból végre...elég volt már belőlük.
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
hvickey 2007.06.09 07:52:44
Azért döbbenetes lelkivilága lehet azoknak akik Havast védik, komolyan. Függetlenül attól, hogy Zsanett igazat mondott vagy sem.
Jön a hülye csúsztatásaival ez a szánalmas barom, belefojtja a szót a riportalanyba, előhuzkod soha nem hallott anekdótákat és ezt állítja szembe két alapvetően jószándékú jogvédő véleményével (még egyszer, függetlenül attól, hogy Zsanett igazat mondott, vagy sem).

Egyébként is ha egy nő bele kezd egy ilyen szituációba, nem nagyon jöhet ki győztesen. De legalább nem ússzák meg az elkövetők, ha mégis be tudja bizonyítani az ártatlanságát.
Hogy jön ide az, hogy egy tanárt bosszúból feljelentettek a volt diákjai pedofília miatt? Nem normális ez az állat komolyan. Itt mi az összefüggés? Egyszer megbűntették a rendőrök Zsanettot gyorshajtásért, ezért bevállal egy ilyen sztorit?

Persze, most sok volt a rendőrbalhé (pl. az OTPs túszejtésnél a helyszínelő rendőr elfelejtette lemosni az enyvet a kezéről), és a sajtó ilyenkor előszedi a hasonló eseteket. Az a sajtó, ahol büdösgyökér is dolgozik, az az. És? Legalább megtisztul kicsit a yard, vagy legalábbis egy ideig óvatosabban fognak a bevállalósabbak bevállalni. Ettől tart Havas?
És a másik oldal? Most szerinte a tini lányok rohanni fognak feljelentgetni mindenkit erőszak miatt, mert most a Tasz kiadott egy ilyen közleményt? Úristen, komolyan... És még egyesek bevédik ezt az állatot. Szerintem ezesetben nagy gond lehet a pszichével...
Nekem Havas addig volt szimpi amíg beszól Anettkának (inkább Anettnak)...de azóta döbbenetes változásokon ment keresztül. Teljesen kifordult önmagából...