Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MedveM3

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Subbáról: Nincs vége a sztorinak ... Elszabotált krumpli osztás 2010.01.07 | Spaller Endre Az önkormányzat tudatosan káoszt kelt a krumpli és hagyma osztás körül. A forrás megvan, a rászorultak meg fogják kapni a krumplit is, a hagymát is. Sajnáljuk, hogy a Dr. Tóth József…..
MedveM3 2010.01.09 10:59:36
@Spaller Endre:
Tisztelt képviselő úr!

A probléma, ahogy én látom:
1. Kitalálják közösen:osszunk krumplit.
2. Ön szalad az emberekhez, hogy a FIDESZNEK köszönhetően krumplit osztunk
3. Az MSZPs sporttársnak ez nem tetszik és csúsztatja az időpontot.

Szerintem 1:1 az állás, ön szívott a "ne kiálts tüzet, ha nem ég a ház" analógiájára, biztosan nem örült a beégésnek, de:
Jó lenne, ha tudomásul vennék mint politikusok, hogy ezeket az idióta játékokat nem önök szívják meg, hanem akikért(remélem) tenni szeretnének.

Tudom, hogy a politika ma erről szól, de ez óvodás szint, nem gondolja?

A blogon az Ön "jöttem is meg nem is, hoztam is meg nem is" stílusú hozzászólásait feleslegesnek érzem. Mintha félne a reakcióktól és nem merne nyíltan beszélni, de ezzel az ellenkező hatást éri el. Pedig az ötlet nem rossz, szerintem sokan lennénk kíváncsiak arra, hogy egy-egy politikus mit akar, a saját előadásában, nem pedig a Másik Oldal kiabálásából.
A ködösítés csak élőszóban működik, de itt, ahol az emberek többször visszaolvassák és elemezgetik, nem. Itt minden szóra évekig emlékeznek.

Kérem, tekintse úgy, hozzászólásomat építő szándékkal írtam. A honlapját érdeklődéssel olvasom remélve, hogy az önök által indított vizsgálatok eredményesek lesznek és nem csak hivatali játszadozások.