Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagarja

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy a Digi koponyát lékelt rajta szoftvert frissített a beltéri egységén. Ennek hatására a megszűnt a csatornák rendezésének lehetősége, még prémium szolgáltatásként sem igényelhető. Sőt, jóváhagyni sem kell, elég, ha kikapcsolják a…..
Gyurcsány tegnap egy egyszer már - másnál - bevált recepthez nyúlt: a Kossuth térre hívott több ezer ember előtt ilyeneket mondott: Az igazi ellenség természetesen a despota Orbán Viktor, aki hazudik, csal, lop, a javunkat akarja – nem adjuk –, és nem legitim. A…..
Kötöttségek nélkül Másnaposan 2010.04.12 12:44:00
A fél ország álmosan kóvályog, hisz szinte mindenki éjfél után is még a tévé és/vagy számítógép előtt ült, vagy talán épp egy pártbuli helyszínén örült vagy bánkódott az eredményeken, esetleg kínjában röhögött az OVB orbitális töketlenkedésén (de most tényleg: rémisztő volt élőben nézni azt a…..
Bagarja 2010.04.13 17:12:43
@loláb: Na arra a szavazásra én is kíváncsi vagyok! Mondjuk én úgy látom, hogy sokan szavaztak azért a FIDESZ-re, mert azt hiszik mostantól dőlni fog a lé. Elárulom: nem fog. Jó rég óta beszélik a gazdasághoz értők itthon és külföldön is, hogy nem lesz hirtelen talpraállás. Sehol. Sőt egyre többen vetik fel a "W" helyzetet.

Egész jól el lehetne polemizálgatni a Fedor által felvetett dolgokról, ha egyesek nem zsigerből gyűlölködnének, hanem mondjuk értőolvasás után tornáztatnák a szürkeállományt. Nem, nem célozgatok. DeMarco-ról beszélek. Apropó. Ez a komcsizás baromira unalmas és közröhejes. Miért komcsi az, aki baloldali érzelmű? Baloldali pártok mindenhol vannak.
Hidd el, mindenki szeretné, ha mostantól eszméletlen fellendülés jönne. Sőt. Legtöbbünk magasról leszarná, hogy kinek köszönhető első-, másod-, sokadsorban. De a (gazdasági) tények mást mondanak.
Nektek nem tűnt fel Orbán viselkedése a győzelmi pulpituson? Eszméletlen idegesnek és bizonytalannak tűnt. Kíváncsian várom, mikor jelenik meg valahol az akkori gesztusairól egy hozzáértő elemzés.
Még gimnazistaként olvastam először Jókaitól a Jövő század regényét. Most elővettem újra, és épp annál a résznél tartok, hogy miképp képzeli el az 1870-es évek első feléből nézve a XX. századi, közelebbről nézve az 1952-es országgyűlést. Gondoltam nem érdektelen…..
  A NATO-radarral kapcsolatban Orbán Viktor azt mondta, ott nem lehet a lokátor, ahol az emberek nem akarják, hogy legyen. "Le kell ülnünk a NATO-val, és kell találnunk egy másik helyet" - közölte. A deviza alapú hitelekkel kapcsolatban Orbán Viktor azt mondta, hogy nem lehet…..
Bagarja 2010.02.11 12:44:43
@DeMarco: Hehe. Én éppen OV-től hallotam egy érvénytelen szavazás után, hogy megmagyarázta, hogy az emberek tulajdonképpen megszavazták. Úgyhogy a "maszopos" jelzőt akár be is helyettesítheted "fideszesre". (Látod, én tudok disztingizélni. :-) )
Bagarja 2010.02.11 18:53:32
@Fedor: Is. Épp a radaros népszavazáson történt. A népszavazás érvénytelen volt. Egy (valódi) demokráciában ez vajon mit jelent??? Ezek után értelmezhetetlen OV kijelentése, hogy az emberek nem akarják. Legjeljebb azok, akiknek az ingatlanja a közelben van...
Folytatás: Dolgok, amiket illik utálni II. :Bonsai olajfa Van két dolog a mai közéletben, amit illik utálni. Ezeket szeretném egy kicsit más irányból megközelíteni. Az egyik kőkeményen politika. A másik elvileg nem az, de mivel Magyarországon élünk, nem kicsit mégis azzá vált.…..
Kötöttségek nélkül 2009-2010 2010.01.13 15:32:00
Gondoltam arra így évveleje környékén én is, hogy megírom a magam kis összefoglalóját az elmúlt évről, és jóslataimat az ideiről, de nem jött össze, hát kiadtam a feladatot két profinak átböngészve a hasonló tematikájú írások tömegét kiválasztottam egyet-egyet, és…..
Bagarja 2010.01.14 23:19:24
@kisa:
Miért? A Fidesz nem arra játszik? El kell taposni mindenkit, aki nem Fideszes. Aztán hadd jöjjön az a régi jó Rákosi korszak...
Addig is, amíg végre elkészül a sixx által beígért részletes bejegyzés a múltkori látogatásunkról a Csillag születik díszleteiben, a mai döntő kapcsán had idézek ide egy insider beszámolót, ugyanis a zsűri több értelemben is legkritikusabb tagja, Fáy Miklós megírta a…..
A Fidesz olyan kormányzásra készül, amely hazudozás nélkül szerzi vissza a bizalmat, mert a hazugság a demokráciában és a piacgazdaságban mindig lelepleződik - mondta az a politikus, akinek egyedüliként bírósági papírja van arról, hogy hazudott (lásd megfigyelési ügy), és…..