Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsa10

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta próbálom a fejemben cikázó gondolatokat mondatokká szelídíteni. Nehezen megy, lassan mégis meg kell tennem, le kell ráznom ezt a képlékeny és zsibbadt masszát magamról, amit a felfoghatatlanság és valami különös bizarrság épített.Gyakorlatilag az idők kezdete óta…..
Ancsa10 2011.03.21 07:10:08
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Hunor&Minka&Zsigu Csak egy kép 2010.12.07 17:07:29
Mert gyermek lelkületű szülők vagyunk és mert nem bírtuk kivárni a tizenkettedikét, megelőlegeztük kismici szülinapi ajándékát. Kitörő örömmel fogadta mindkét kiskrumpli, akik azóta felváltva száguldoznak lakásszerte:(igen, Bunci ismét tiplishomlokú, a legújabb…..
Hunor&Minka&Zsigu B verzió 2010.12.01 17:57:00
Volt pár napja az orvul lekapott A változat. Ma, a fényképezőgép utolsó simítása közben bukkantam pár vice versa változatra. Szintén orvul lekapottak.Hangulatát tekintve, engem a cocamama malackáival csendéletre emlékeztet: ..
Ezek azok a pillanatok, amikor megszűnik a tér és az idő, megáll kicsit a világ és nem marad benne más, csak nevetés, kacagás és én boldogan merülök bele ebbe a csodálatos szempárba, örömmel fürdök ezekbe a varázslatos momentumokban: ..
Hunor&Minka&Zsigu Jó gyorsan 2010.06.23 18:06:00
Lejegyzem, bár kételkedem az állandóságában, ám újabb bizonyíték arra, hogy a természet tudja a dolgát, olykor ad vagy elvesz, ám mindenképpen kompenzál. Így vagy úgy.Hunor fogaskereke beindulni látszódik, elkezdett ráérezni a szavak formálásának az ízére. Egyre több új…..
Hunor&Minka&Zsigu A másik én 2010.05.17 16:03:00
Létezéséről nem tudtam, maximum sejtésem lehetett ezidáig. Hétvégén előtört, kirobbant belőlem. A B verzióm nem udvarias, nem bájos, nem kedves, és egyáltalán nem nevezhető toleránsnak. Ő ordít, türelmetlen és az A modell maradék erejét felhasználva bújt elő. Míg…..
Az egyik kedvenc helyünk, ahová szívesen visszajárunk. Most már hárman. Szerintem tavasszal a legszebb, mikor teljes díszbe vágja magát a  rózsaszín pünkösdi rózsa (elhatároztam, hogy idén elkezdem megismerni és gyűjteni őket a kertünkbe), peckesen dicsekszik lilaságával a…..
Családunk egészségfelelőse Huncom Nagyija. Valószínűleg tőle örökölhette a Zuram is a bogyóbekapkodásait, bár ő abszolút hektikusan teszi, ha a baj már az ajtón kopogtat, pánikszerűen magábatömi az itthon fellelhető össz vitamin- és táplálékkiegészítőt. És közben…..
Hunor&Minka&Zsigu Már nem... 2010.04.24 08:27:00
Azt mondják, csak az hal meg igazán, akit elfelejtenek. Amíg emlékszünk rá, beszélünk róla, addig velünk van, vigyáz ránk. Legalábbis szeretném azt hinni, hogy ő most fizikailag ugyan nagyon messze vannak tőlem, ám valamilyen más formában mégis sokkalta közelebb, mint…..
Hunor&Minka&Zsigu Talán 2010.04.14 21:24:00
Alapvetően konfliktuskerülő embernek tartom magam, bár az élet mostanság különösen nehezített pályát dob nekem. Folyamatosan kapom azokat a helyzeteket, amikből meg kell tanulnom jól kijönni. Bár újabban már annak is örülök, ha kijövök belőlük valahogy. Talán hajolni…..
A húsvét előtti hetekben, kicsiny falucskánk férfi lakosai (az aranymosolyúak és az egyfogúak is) valamiféle perverz vigyorral az arcukon biztosítottak arról, hogy idén nem fogok ám elhervadni. Pánikhangulatom csak egyre jobban fokozódott attól a hírtől, hogy a szomszédközértes…..
Hunor&Minka&Zsigu Keresztelődtünk 2010.03.31 14:09:00
A hétvégénk élményekben gazdag, programokkal bővelkedőre sikeredett. Minka megkapta az első szentségét, melyet kis arcrándulással, álmában abszolvált. Utána jó hangulatban, kedves baráti és családi társasággal beszélgetve megebédeltünk, majd hazajöttünk.(képre kattintva…..
A szüleim mai napig féltve őrzik, s időnként előveszik, megmosolyogják azokat az alkotásokat, melyeket öcsém és én készítettünk nekik ünnepek alkalmával, vagy csakúgy ajándékként. Igazi kincsek. Arra tanítottak minket, hogy ezek az ajándékok komoly értékkel bírnak, hiszen…..
Piroska és Farkas Mirejómég 2010.03.12 11:07:00
A bonbonos dobozt egykor átölelő szalag? Hogy majmot csináljunk a gyerekből? Nem csalás, pont akkora volt a csokisdoboz kerülete, mint a gyerek fejmérete, és még színben is passzolt a ruhájához. Vétek lett volna nem kipróbálni. Nem is olyan régen, komoly bizniszvumenként…..
Délelőtt arról beszélgettünk, hogy az elmúlt 3 hónap megannyi változást hozott az életünkbe, mintegy mellékesen megemlítve, hogy hová is röppent úgy el?!3 hónappal ezelőtt a délelőtti órákban túl egy alvégi vizsgálaton, rövidebb-hosszabb fájásokat produkálva,…..
Piroska és Farkas Mintarózsaszál 2010.03.05 10:00:17
Olyan közel volt hozzám, hogy csak úgy tudtam elkapni a pillanatot, hogy eldőltem, mint a zsák, s emígyen a képen furcsa megnyúltfejű lett a gyerekem. Sebaj, legalább megörökítettem az első felállások egyikét, amint kapaszkodás nélkül felegyenesedik a földről a Migyerekünk(ha…..
Hunor&Minka&Zsigu Körtések 2010.03.11 11:21:00
Ismét eljött a legendás kiskörtés rugdalózó ideje.Bízom benne, hogy a történet itt még nem ér véget és pár éven belül újabb kiskörtéseket fotózhatok... A rugdalózó még elbírja...
Hunor&Minka&Zsigu Hason(is)más? 2010.02.27 10:10:00
Kicsik, kerekfejűek, rókafülűek, párnán támasztóak, a mosoly a szájuk szögletében... vagy csak én akarom ennyire görcsösen látni a hasonlóságot?!Ezek lennénk mi: balra kiscucka, jobbra kisminka, egykorúan...
Hunor&Minka&Zsigu Van az úgy... 2010.02.09 08:45:00
... hogy minden kerek, de Te mégis azt érzed, vannak néhol szögletek... hogy minden vágyad teljesül és Te mégis azt érzed, kivülálló vagy és sehogysem találod a helyed a fenenagy harmóniába... hogy az elvek magasba röpülnek egy 180 decibeles sikoltással és egy vörös…..
A járássegítő, amit használtan lasszóztam be, nálunk még csak játékként funcionál. Mer'hogy túl gyorsan gurul, és a húsos kislányom meg nem totyog olyan gyorsan a zabálnivaló hurkás lábain, hogy követni tudná a kerekeket.    Mindennel szívesen eljátszik, s mivel…..
VIGYÁZAT: fenemód hosszú lesz!Folytatva azt a bizonyos örökéletre emlékezetes pénteki napot...Nem volt könnyű dolgom, egy kétévessel és egy aggódó apukával szabadlábon vajúdni, szinte  lehetetlen. Két fájás közt befejeztem a munkám, telefonon értesítve mindenkit,…..