Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nash2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Nash2 2013.06.18 23:29:13
Végigolvastam kb. 500 kommentet és elképesztő amiket írtok. Ha valaki naponta több órát jár-kel a budapesti forgalomban, akkor láthatja hogy már csak az autók állnak meg a pirosnál, és azok is csak azért mert rendszám van rajtuk...Sokan néha még akkor sem. Sőt még ezután amikor kimegy a szabálysértési birság még akkor is tagadnak, fénykép, videó ellenére is. A gyalogosok szarnak a lámpákra magasról, csak akkor állnak meg a pirosnál ha összefüggő kocsisort látnak, ha nem megállás nélkül automatikusan lelépnek. A kerékpárosok "pirosozás"-ként emlegetik azt, amikor egy piros lámpánál sem állnak meg. A robogósok dettó ugyanez. Kihasználják hogy kvázi "nem azonosíthatók", hiába van bekamerázva a város az erre nem jó...A rendőrök is szarnak az egészre, számtalanszor láttam hogy autó/gyalogos/biciklis/robogós "pirosozott" a rendőr szeme láttára. Mivel ezek "csak" szabálysértések, a rendőr urak úgy gondolják hogy nem kell "piszlicsáré" dolgokkal foglalkozni. Ne csodálkozzatok hogy itt tartunk, lesz ez még lejjebb is, lásd az oroszországi közlekedési morált. Következmények nélküli ország, ezen a területen is....

A villamosvezetőt sajnálom, mert nap mint nap számtalan ilyet lát, a nő pedig ha neki állt még feljebb, akkor vastagon megérdemelte a pofont. Gondolom meg volt róla győződve hogy érinthetetlen. Más következménye úgysem lesz annak amit csinált. Sajnos az a gond, hogy legközelebb is ugyanígy le fog lépni, eszébe sem fog jutni pár nap múlva ez az eset. A rendőri bírságot meg felejtsétek el, sok papírmunkával jár...A villamosvezetőt esetleg megrángatják könnyű testi sértés / önbíráskodás miatt, mert az sokkal egyszerűbb eset....
A Magyar Munka Terv új rendszere a munkaerőpiactól elidegenítő, alacsony bérezésű, sok ponton a két világháború közötti ínségmunka intézményére hasonlító rendszert alakít ki. A biztosítási elvű álláskeresési támogatás leépítésével növeli az…..
Nash2 2011.07.15 22:46:38
@orbánmentesítő:

Nem zavar hogy a rokonoddal szimplán leloptátok a hirdetésemet a HUP-ról ?

hup.hu/node/102304

Hogy akar az illető elhelyezkedni ha még egy álláskereső hirdetést sem tud feladni ? Vagy csak a CRTL+C, CTRL-V megy ?

Köcsögök.....
A minap a Gizmodón jelent meg egy elég kemény írás arról, hogy milyen érzés lehet az Apple alkalmazottjának lenni. Ahogy azt a távolból képzeljük, valószínűleg remek: egész nap szívják a füvet, színes tintákkal álmodnak, az udvarban hullahopp-karikáznak, szappanbuborékokat…..
Nash2 2009.12.17 16:03:34
@Kovács Ő. János:

Úgy van ahogy droctor írja. Mindannyian ugyanazon az oldalon állunk, ezt kéne megérteni. És végre a saját érdekeinkért kellene kiállni, nem pedig olyan céget védeni aki "a prémium kategóriában versenyez", "nem akar versenyezni az 1000 dollár alatti gépek kategóriájában, mert az szinte ráfizetéses", "talált egy jó kategóriát, ahol baromira kaszál". Minél "prémiumabb" egy termék, annál nagyobb árrést hajlandók az emberek minden ok nélkül kifizetni. Ettől nekünk miért lesz jobb ? Ezt próbáltam megértetni, hogy a Apple a kezdetekkor megpróbált valamit hozzátenni az informatikához, hogy nekünk felhasználóknak jobb legyen...Mára ebből a vagdalkozás, diktatórikus módszerek és a profithajhászás maradt...Vagy tudsz olyat léptékű újítást mondani mint az akkoriak ? Egyáltalán bármilyen jelentős léptékű újítást ? Az Appstore-tól a Snow Leopardig minden már csak a profitmaximalizálásról szól ezért nem roggyantak meg a válság alatt. Nézzétek megy mennyi Iphone-t adtak el Kínában ? Tudom most jön a "más a piac szerkezete" marketinges duma. Talán a lenézett ázsiaiak gondolkodnak is ?
Nash2 2009.12.17 16:11:27
@Kovács Ő. János:

Pontosan, a Google telefonját a HTC gyártja... :)
Nash2 2009.12.17 17:00:39
@Kovács Ő. János:

Mielőtt egymás torkának esünk, nézzünk pár dolgot....Shazam mióta Apple fejlesztés ? Skype mióta Apple fejlesztés ? Az általa nagyra méltatott AppStore-ban azért azt is meg kéne nézni hogy a programok hány százaléka egyszerű digitális hulladék, és hogy átlagosan mennyi időt töltenek a felhasználók telefonjain, szóval mennyit használják őket. Nem beszélve az Apple abszolút abszurd alkalmazás engedélyezési eljárásairól amiről külön posztot lehetne írni.
Lehet hogy rossz gyógyszert vettem be, de még mindíg nem értem miért jó a diktatúra...