Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netopi2

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
Dél körül érdemes kitelepülni a városok közepére. Nyíltabbak az meberek, habár rohannak. Utol lehet érni sok emebrt és láthatóvá lehet tenni az LMP-t. Érdemes, ha van két-három ember kitelepülni. Ebédszünetben úgy sincsennek otthon az emberek. Óránként 5-6 ígéret és egy…..
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
netopi2 2010.02.05 08:12:21
netopi2 2010.02.12 23:03:07
@takszi: a törvény megváltoztatásáig ez ugyanúgy bűncselekménynek számít mint a sikkasztás vagy gyerekgyilkosság. Vicces dolog, hogy a hatalomnak még a közelében sem vagytok, de máris nyakig álltok köztörvényes bűncselekményekben.
Sokat gondolkodtam, hogy belefogjak -e ennek a cikknek a megírásába, mert igen sok vitát fog kiváltani, minden oldalról. De szeretek vitázni (némelyek szerint kötekedni), úgyhogy megírom. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Társadalom. Ez a Társadalom jól (néha rosszul)…..
Szentkorona rádió online:Közben az LMP ugyanaz a liberális, köztársaságot éltető, nemzetellenes formáció, csak fiatalabb kiadásban, mint az SZDSZ. Tűzzel-vassal irtandóak minden módon, minden formában, mindenhol.Kommentekből:Jó lenne, ha valaki összeállítana egy…..
netopi2 2010.02.11 10:18:38
@oázis: igen bibsikém, el lehet menni innen, nem kötelező ide adót fizetni ... ahogy a führered mondta

amúgy meg felesleges lenne irtani titeket mert annyira szánalmasak vagytok, hogy úgysem viszitek semmire

majd jót röhögünk rajtatok 11-én este, feltéve, hogy egyáltalán el tudtok indulni a választáson mert jelenleg úgy néz ki, hogy még erre is képtelenek vagytok kedves "Világmegváltók" :D
Vágó Gábor blogja Az első nap 2010.02.09 01:12:00
15 ajánlószelvény kézben. Az első ajánlószelvénygyűjtő nap krónikája. Kiskunhalasi merítés a város ifjúságából és felmérés a helyiek állapotáról. Kopogtató gyorstalpaló. Kalandok és kudarcok a paneldzsungelben. Merész tervek holnapra. Este felcsillanó remény.Reggel…..
netopi2 2010.02.10 23:35:04
@Gaiaman: "egy valós problémát hozok a felszínre"

Mégis mi célod van a ezzel a felszínre hozással a magyarellenes gyűlölet szításán és a gyalázkodáson kívül?

Amúgy ha már itt tartunk, szerinted miért ilyen magas a xenofóbia:

1. lelki igényük van a fasizmusra

2. mer' az orbááán ...

3. vagy mert a születésük előtt 50 évvel történt dolgokért kell vezekelniük és kártérítést fizetniük:
index.hu/belfold/2010/02/10/zsidok_deportalasa_miatt_perlik_a_mav-ot/

Ha a zsidók és a cigányok kicsit visszább vennének az arcukból, akkor talán nem lenne itt ekkora xenofóbia, nem gondolod?
Amikor az LMP a nyilvánosság elé lép, azzal a nehézséggel találja szemben magát, hogy ha nem használja azt a nyelvet, melyet a jelenlegi politikai és média-elit használ, akkor egyszerűen kívül kerül a nyilvánosság határain, ignoranciába vagy közönybe fullad, ha pedig – a…..
netopi2 2010.02.06 09:54:14
@Frank'Leó: "Négyen."

Szeretettel várjuk a többi jelentkezőt is, ezzel lehet a legjobban alátámasztani, hogy az egész lmp Gyurcsány bácsi hátsójábó' bújt elő és egyúttal az szdsz szellemi örökösének is tekinti magát.

Szerintetek szép és jó volt az elmúlt 8 éve, szerintünk meg nem. Odaát vagytok, kisebbségben. :D
netopi2 2010.02.08 10:46:40
@hulyeinformatikus: "Eddig úgy tűnik nem ismerték fel a párt irányítói, hogy másképpen (más üzenetekkel és eszközökkel) kell kampányolni Budapest belvárosában, mint egy Dél-Dunántúli kisvárosban vagy falúban."

De ha ebből kiindulva bármiféle párhuzamot mernék vonni az SZDSZ és az LMP között akkor megint banolással lennék fenyegetve, szóval inkább nem teszem :D
Sziasztok,amint azt az előző szavazásos posztban ígértem, itt a döntő szavazólapja.De, még mielőtt kattintotok, a metódusról: a selejtezőtől eltérően, ahol a nagy számú anyag miatt gyors döntésre alkalmas módszerre volt szükség, itt egy kicsit kifinomultabb döntést kell…..
zamat Unokáink se fogják enni 2010.02.07 11:00:00
Kóstolta már a teknősbékát vérmártással? A hattyúkenyeret? Esetleg a medvetalpat? Pedig dédnagymamája receptjei között még simán rábukkanhatott. De, ahogy nekünk kimaradt a hazai folyamirák-ragu, úgy csúszik le az unokánk a szájban olvadó vajas tőkehal ízéről. Meg a…..
Az LMP-nek mindenképpen szüksége lett volna egy olyan listavezetőre és miniszterelnök-jelöltre, akinek felépítésére nem kell energiát szánni, hiszen a választásokig hátralévő alig több mint két hónap nagyon kevés. Az LMP másként döntött. Schiffer András politikai marketing…..
netopi2 2010.02.02 20:22:47
@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: Hé, te ott, a bohócsapkával. Ki engedte meg hogy magyarozzál?
Tegnap a köztársasági elnök kitűzte a választások időpontját. Számunkra a parlamenti küszöb nem az 5%, hanem az ajánlószelvény-gyűjtés lesz. A postás február 8-án kezdi el kivinni a cédulákat. Nekünk ekkorra készen kell állni a gyűjtésre. Egyre fokozódik a…..
A tekintélyes Európa Zöld Fővárosa díj azokat a városokat részesíti elismerésben, amelyek élen járnak a környezetbarát városi életmód kialakításában. A díj első nyerteseként 2010-ben Stockholm, majd 2011-ben Hamburg viselheti a címet. Ugyanakkor már versenybe lehet szállni…..
Az egész a Keleti pályaudvaron kezdődött. 2006-ot írtunk, és az egyik hozzám hasonló idióta barátommal az orosz Kaukázusba indultunk síelni vonattal… (2014-ben itt lesz a Téli Olimpia, de persze ekkor erről még semmit sem lehetett sejteni) Álltunk a Keleti lerobbant,…..
netopi2 2010.01.23 17:12:25
A magántőke bevonása nem az ördögtől való ... egy normális országban. De folyton elfelejtődik, hogy ez nem egy normális ország. Itt a magántőke bevonása úgy történik, hogy először szarért-húgyért elkótyavetyélünk valamit --> hihetetlen színvonalcsökkenés és áremelkedés következik be (rablógazdálkodás) ---> miután már minden lehetségest kiloptak és tökretettek visszadobják az egészet az adófizető bírkáknak, hogy "nesze, fizessétek ki". És mi persze fizetünk is, hiszen szolgának nevelnek minket.

Gondolom hallottál a Hospinvest nevű cégről. Nem a parasztvakítás ezerel, hogy az majd milyen jó lesz nekünk. Megkapták a kórházakat, kiloptak minden mozdíthatót, elsikkasztották az OEP pénzét, basztak kifizetni a közműszámlákat. Az egész csődtömeget a mi pénzünkből kell megint rendbetenni. Köszönöm szépen.

Ha budapesti vagy akkor gondolom tudod, hogy már nincsenek jegypénztárak - bezárták őket - helyette piti bűnözők árulnak hamis bérleteket a kutyaóljaikból.
Éljen a privatizáció, a magántőke diadala. Remélem boldog vagy.

Azt kéne belátni, hogy amíg a korrupció, bűnözés és a következmények nélküliség virágzik, addig minden szar lesz és idővel mégszarabb. A magánytőke is, meg a gondoskodó állam is.

Ha meg egyszer rend lesz, akkor senki sem fog azon görcsölni, hogy ppp vagy sem, mert működni fognak a dolgok. És csak ez az ami számít, a többi lényegtelen.
netopi2 2010.01.26 11:23:24
@Surko: "Sajnos valójában az LMP-ben két párt él ma még szimbiózisban."

Jó meglátás.

Pontosan ilyen (volt) az SZDSZ is. Ti is ugyanabból az anyagból épültök fel, ugyanazokra a szavazókra spekuláltok, ugyanolyan infantilis, humorosnak szánt performanszokkal probálkoztok felkelteni a figyelmet.

Jobb esetben április után eltűntök a süllyesztőben, rosszabb esetben skizofrén törpepártként ámokfuttok 20 éven át - pont, mint a szadi - és csak a mértéktelen pusztítás után kerültök jól megérdemelt helyetekre a történelem szemétdombjára.
Itt a kampány. Ezt azon is érzem, hogy egyre többször olvasom, hogy az LMP nem létező opció az országgyűlési választásokon, azért mert nincs is. Nincs kommunikációja, ismert arca és nincs vezére sem. Még botránya sincsen. Hát meg lehet az ilyenekben bízni? Az a párt, aminek…..
netopi2 2010.01.26 11:09:56
@Lastres: "Zöld Élénkítés: 2009. február."

Pontosan, tehát azóta nincsen gazdasági programotok. Kb évente egyszer nem ártana frissíteni, nem gondolod?

"Egy parlamenten kívüli párttól ez elég jó."
Ha a féltudású bukott elithez méritek magatokat akkor tényleg kár volt felvenni az egyébként is ultragáz "Lehet más" nevet.

Mert ti sem vagytok mások, egy hangyányit sem.
Tegnap kissé pofára estem, zárva volt a piac, ahol vásárolni szoktam. Ez nem jó, mert remek tejet mérnek a hozott palackomba, és foglalkoztatás-intenzív ágazati úton szerezhetem be az átlagnál jobb minőségű betevőmet, szóval tudatos vásárlás rulez. Kis közért nincs a…..
netopi2 2010.01.10 21:05:51
@darkgreen: "És lám mekkorát szólt!"
Láttuk; százmillió halott, sok százmillió megnyomorított élet. Erre én nem lennék annyira büszke.

"Ideje volna ezt a zöldeknek is megtenni!"
Elmész te a picsába ... aztán ott építgesd a polpotista agrárutópiádat
Jó-e vagy nem jó a szociális kártya? Az LMP-ben is vannak más vélemények, de azért biztos, ami biztos, nekimentünk a teljesen hiteltelenné vált MDF elé paravánként húzott Bokrosnak, akit még arra is sikerült rávenniük, hogy beszálljon egy demagóg népi kezdeményezés…..
netopi2 2010.01.10 14:11:08
@valaki76: Ezt már megvitattuk párszor, aki a jelenlegi segélyek mellett sem akar dolgozni az majd biztos el fog menni ...

Vagy ha el is megy ugyanúgy feketén fog dolgozni mint, mitől fehéredne ki? Akkor meg mitől járunk jobban?
netopi2 2010.01.10 14:12:20
@valaki76: "1 rendőr = 13 segélyezett "

nem is rossz arány, 13 embert szerintem simán végig tud pofozni egy 8 órás műszak alatt :)
netopi2 2010.01.10 14:34:14
@Surko: Nézd, nekem tökéletesen megfelelne az egykulcsos adó is, mert nekem csak az nem tetszik, hogy minél többet dolgozok annál jobban megfojtanak progresszíven és minden erőfeszítésem elenére kénytelen vagyok a gyerekemet egy putriscigány életszínvonalán felnevelni. Mert egyesek szerint ez igazságos. Hát szerintem meg nem.
Két év, megannyi harc és küzdelem után Attila végre olyan egészségi és mentális állapotba került, hogy el lehetett kezdeni munkát keresni neki. Az iskolát nem fejezte be, papírja nem volt semmiről, no, meg persze a betegsége miatt sem dúskáltunk az ajánlatok között. Végül…..
Kevés olyan olvasónk lehet, aki a "szeretet ünnepéről" a KatPol nevére asszociál, és be kell hogy valljuk, mi ebben nem is találunk semmi kivetnivalót. Most mégis régóta szünetelő interjúrovatunk felélesztésével szeretnénk némileg hozzájárulni az ünnepi időszak…..
Előző bejegyzésemben már felvetettem az üggyel kapcsolatban néhány megválaszolatlan kérdést. Vajon hozhat-e ennyi idő után fordulatot Táncos Gábor ügye? Vannak erre példák. Előfordult már a kriminalisztika történetében, hogy akár húsz év elteltével bebukott az igazi…..
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
netopi2 2009.12.23 17:42:36
@félemelet: Nem annyira az a baj amit ír, hanem AHOGY: a megfellebezhetetlen, messianisztikus, komcsi tévedhetetlenség érzete.
netopi2 2009.12.23 17:53:54
@Igaz Juhász: "The 1980 sequel, Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, featured an episode number and subtitle in the opening crawl. When the original film was re-released in 1981, Episode IV: A New Hope was added above the original opening crawl."

Igaz, nem tudom pontosan nálunk melyik évben vetítették először de gyanítom a legeslegelső kópiákból kaptunk. Vagy igen?
netopi2 2009.12.23 17:57:08
@uni1002: Már belinkelték feljebb, nem tévedtem: egy jelenleg szoci emlőn csüngő megélhetési komcsi írta a kritikát. Tehát jó étvágyat a további fideszezéshez.
Az előző, gyengébb hónap után április kárpótolt minket ... jobbnál-jobb arcok és sztorik. Itt biza' nehéz lesz választani ... 1. jelölt Havas Szófia, aki remek zenei ízlésével lopta be magát a szívünkbe. Ki más merte volna meghackelni az MSZP-kongresszus zenei…..
netopi2 2009.12.23 16:45:34
@zero: És még csak áprilisnál járunk! OMFG ...
A magyar politikai berendezkedés a rendszerváltás után nem alakított ki elég, és jó mechanizmusokat a hatalom megosztására és ellenőrzésére. A magyar politikai elit 1990 óta nem gondolt ennek a kérdésnek utána, és hagyta, hogy a például a magyar iskolarendszer alapvetően…..
Néhány napja estig voltam az irodában, ahonnan átsétálva a karácsonyi díszkivilágításban tetszelgő városon az Astorián kötöttem ki. Nagy meglepetésemre összetalálkoztam a 18 éves unokatestvéremmel és két barátjával. Még nagyobb meglepetésemre egy íj volt náluk a hozzá…..
netopi2 2009.12.20 15:49:30
@Surko: "Talán csak nem attól tartasz, hogy esetleg az LMP lenyomja a Jobbikot, ha nem károgsz itt eleget? :))"

Úgy tudom, hogy a Jobbik legutóbb hatszor annyi szavazatot kapott mint a ti. Ennyit rólatok :)
netopi2 2009.12.20 15:58:22
@valaki76: "Ez abban az esetben, ha „minden 10 felnőtt roma” mellé egy csendőrt akarunk"

Természetesen ennél kevesebb is elég, a hangsúly azon lenne, hogy tudatosuljon bennük: büntethetőek.

Jelenleg ugyanis a cigányok állami támogatással mentesülnek a felelősére vonás alól, bűneiknek nincsenek következményei;

vastagbor.blog.hu/2009/12/19/ilyen_orszag_nincs_is_reggel_eliteltek_este_kituntettek
Ezt a meghízott cigánybűnözőt pl reggel elítélték, majd este kitüntették A Magyar Köztársaság Nevében!

Persze biztos ez is tökre rendben van.
netopi2 2009.12.20 16:00:20
@Pollack: az SZDSZ meg 20 év után érte el azt amit. Ugyanazt azt a képmutató szöveget nyomjátok --> ugyanazt az eredményt kapjátok.