Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telapu

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyiszor láttuk az Olasz meló című filmet, hogy megszámolni sem tudjuk. Minden alkalommal biztosabbak voltunk abban, hogy egyszer mi is megnézzük a lagúnákat, de saját hajóval.  Még mielőtt felmerülne kérdésként, utánanéztünk a szabályoknak, helyi facebook csoportokban tájékozódtunk és kiderült:…..
Az Ásás-csatorna még mindig zseniális, ha igazi túlélős-dzsumbujbankúszós-káromkodvaevezős helyet kerestek, akkor nagyjából kötelező útvonal. Az más kérdés, hogy ki mennyire bírja idegekkel az alacsony vízállást, de ezesetben nekünk talán ez a helyzet még jól is jött, merthogy ki kellett próbálni…..
Nos, a jubileumi éves audio seregszemle, dzsembori, találkozó, bemutató, show meg még ki tudja mi, bizonyos szempontból túlteljesítette az elvárásokat. Mármint az enyém(eke)t, ha fogalmazhatok így. Simán lehet, hogy másoknak meg nem jött be annyira, de hát ilyenek vagyunk, mindenki másért megy...
Audiolife Hétvégén hifi show 2019.10.25 11:52:25
Idén a szokásos november első hétvégéje helyett a későn jött nyárt idéző október végén lesz a hifisó. Ráadásul a jubeliumi, egészen pontosan a huszadik.  Az utóbbi időben szokás lett szidni a rendezvényt, többnyire azért, mert a szervező nem kötődik szorosan a hifihez, és mert láthatóan nem szívből…..
Örült ütemben bővül a kínálat, most megpróbálunk kicsit rendet tenni és kiválasztani a legjobbakat...
A '17-es nyaralás egyik bakancslistás pontja volt, hogy újra elolvasom egyik kedvenc könyvemet: Fekete Istvántól a Tüskevárat. Jelentem, a tervet teljesítettem :) Méghozzá 3 nap sem kellett hozzá! - Valamikor a 90-es évek közepén volt számomra kötelező olvasmány Tutajos, Bütyök és Matula bácsi…..
Egy remegés mentes videó elkészítéséhez szinte elengedhetetlen egy gimbal. A WG2 vízálló kivitele és precíziós, mechanikus forgatási mechanizmusa lehetővé teszi a használatát esőben és a fröccsenő víztől sem lesz baja. Sőt, a vízálló technológiával kombinált továbbfejlesztett kialakítása lehetővé…..
Telapu 2018.02.07 17:24:45
Telapu 2018.02.08 06:42:47
@nezdmitrendelszblog: Nagyon koszi a valaszt. Van esely esetleg uj kodra?
Telapu 2018.02.08 19:40:36
@nezdmitrendelszblog: koszonom a valaszotokat, ertekelem nagyon a munkatokat, le a kalappal, tovabbi sok sikert
Tartozom egy vallomással, utálom a karórákat, ezt a cikket így olvassátok!..
 „A pisztácia kifogyott. Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!” Az …és megint dühbe jövünk című kultikus film talán legmulatságosabb jelenetében Terence Hill kergeti őrületbe az épp fagylaltot áruló Bud Spencert, akinek mindössze 137 millió tölcsérrel kellene eladnia, hogy…..
A 2013-as év is igen jó felhozatalt hozott a telefonok piacán, érzéseink szerint olvasóink hosszas fórumozások, tesztolvasások és ismerős-kikérdezések után is csak nagyon nehezen tudták eldönteni, hogy mire cseréljék le esetlegesen az előző évekről megmaradt készüléküket.…..
Telapu 2013.12.21 12:18:46
Krumplishal Alpesi őrjárat 2013.04.14 10:48:07
Talán még emlékeztek rá, hogy két évvel ezelőtt kicsit irigykedve az olasz tévénézőkre, de annál nagyobb örömmel adtunk hírt a következőkről: 2011 tavaszán a Rai Uno műsorán lesz látható az Egy lépésre a mennyországtól (angolul: One step away from the sky, olaszul: Un…..
Vasárnap Sanghajban véget ért az úszó-világbajnokság. A magyar válogatott csak a férfiak révén szerzett érmet: Gyurta Dániel 200 mellen aranyérmet nyert, míg Cseh László 200 vegyesen, Gercsák Csaba a 25km-es hosszútávúszásban, Kiss Gergő 800 és 1500 gyorson is bronzot nyert.…..
Telapu 2011.08.02 15:54:34