Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andysmith

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai posztban egy újdonsült prepper osztja meg a gondolatait velünk. Mivel még nagyon az elején jár és sok mindennel csak elméletben foglalkozik, ezért arra gondoltam, hogy a blog veterán olvasóival közösen "zsürizhetnénk" az írót a poszt végén található útmutató alapján.…..
Emberek százai tolonganak a friss zöldségekért és gyümölcsökért. Egy embert meg is sebesít a tömeg, többen eltorzult arccal nyomulnak át az előttük állókon, hogy hozzájussanak az ételhez. Ez a jelenet a minap nem valamely fejlődő ország aszály sújtotta vidékén történt…..
andysmith 2013.02.08 11:06:48
@Melampo: A cikkben pedig a szerző többször utal rá, hogy az adóelkerülés az egész társadalomra jellemző. Természetesen a politikai és gazdasági klientúra, ami az ilyen törvények létrehozására hatással van, tud ebből legjobban profitálni. Ami ebből számomra lényeges, az nem a makrogazdasági előzménysor, hanem a mentalitásbeli hozadék, miszerint, ha mindenki magasról tesz az államra, akkor elég nehéz lesz belső forrásokra támaszkodva kimászni a gödörből.
Amit még kiemelnék a cikkből, az az tény, hogy a görögök horribilis összegeket költenek (mondjuk részben érhetően) a NATO tagjaiként a NATO tag Törökország elleni készenlétre, aminél feleslegesebb kiadást nem tudok elképzelni. Na jó a saját űrprogram még ilyen.
andysmith 2013.02.08 11:16:11
@hot-spot: "Boldogok a lelkiek, mert szegények."
andysmith 2013.02.08 10:16:48
@hot-spot: Éljen, megvan egy azok közül az utcán kószáló pszichiátriai esetek közül, akik kikerültek a rendszerből!
Nem velem veszekszel barátom, hanem a számokkal, azok pedig makacs dolgok, nem tudják ki a fideszes, ki a maszopos, és ki a görög vagy a magyar.

Segítek:
Görög átlagnyugdíj (nettó)= 360 000 Ft
magyar bruttó átlagkereset (te írtad)= 219700 Ft.
Én a görögöket nem sajnálom, a magyarok milliói vannak náluk sokkal rosszabb helyzetben, anélkül, hogy bárki meg akarná őket menteni (ellentétben a görögökkel).
Ellenőrző Ki a bűnös? 2009.12.17 08:00:00
Karácsony alkalmából a nem vallásos családban nevelkedő gyerek is találkozik Jézus születésének történetével és az ehhez kapcsolódó hitvilággal. Néha -szerencsétlen módon- agresszív és félelmetkeltő formában történik mindez, mint El Topo kisfiának esetében is, amikoris…..
andysmith 2009.12.17 11:49:01
@psychotic: egyetértek, magam részéről a "kinyilvánítás mellőzése" mellett foglalok állást, miszerint jogom van ahhoz, hogy bármiféle vallási kérdés kapcsán visszautasíthassam a véleménnyilvánítást. Jelen esetben pedig a gyerek, ill. az anya alkotmányos jogai sérültek, amennyiben megkérdezésük nélkül vallási oktatásban volt részük.