Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mano78

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitalátor ElQurmányszóvivők 2007.06.18 22:23:00
Felszállt a fehér füst. Találtak végre egy - a saját kormánykoalíciója által feleslegesnek ítélt diplomájú - (polito)lógust, aki eddig nem keresett pénzt a testével és nem  írt hülyeséget a blogjába, meg egy csávót.Egy olyan csávót, akiről eddig azt hittük, hogy csak…..
Itt az ideje, hogy valami olyat is írjak, amiért le lehet vastagon fasisztázni. Most a cigányokról lesz szó.Ami tény: ha valaki bemegy egy börtönbe, vagy egy rendőrségi fogdába (én sokszor voltam ilyen helyen - nincs priuszom, ha valakit érdekel, hogy miképp jutottam be vagy…..
Ünnepélyesen bejelentem, hogy amíg Ausztria szennyvízcsatornának használja folyóinkat, nem vásárolok osztrák terméket és nem vagyok hajlandó odautazni sem mindaddig, amíg a Magyarországra érkező folyókba bocsátott vízhulladékuk minősége nem felel meg a magyar(!)…..
Tisztelt Ávósok!Bár én a számítógéphez amatőr vagyok, de felokosítottak, és azóta nagy ravaszul meg tudom én is nézni, honnan kukkolgatnak ide (kezdek büszke lenni, a blog alig két hetes, de szépen nő a látogatottsága).Nos, Tisztelt Ávós Urak és Hölgyek: felhívom az Önök…..
Mano78 2007.06.09 10:17:17
Nos, itt a molnárgörény saját maga. Miért kéne csak másnak beszólogatnom, amikor magam is írogathatok, ha éppen időm és kedvem van rá?...Beköszöntőnek csupán annyit: engem nem lehet megismerni személyesen. Hogy miért? Csak. Semmi emailcím, semmi msn meg hasonló. Továbbá név…..