Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kevert

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alakul a Netflix idei nagy kritikuskedvence, a II. Erzsébet életét feldolgozó The Crown című sorozat második évadának szereplőgárdája: Michael C. Hall (Dexter) és Jodi Balfour (Quarry) már alá is írt hozzá, ráadásul nem semmi szerepekre, hiszen Hall JFK-t, Balfour Jackie Kennedyt alakítja majd…..
Információm szerint Détári Lajos ismét bebizonyította…..hogy személye lényegében vállalhatatlan. Korábban itt már megírtam, hogy a magyar futball utolsó világsztárja már-már "töröcsiki" nagyságba issza magát, és bár a Ferencvárosnál töltött időszaka alatt semmilyen…..
kevert 2013.01.28 15:33:28
@fehgyu: "a részegség nem bűn, nem jár érte büntetés." Dubajban a nyilvános részegségért konkrétan lecsukják az embert, mivel egy szigorúan vallásos muszlim országról van szó. Détárit nem csukták le, tehát a poszt legalábbis erősen túlzónak tűnik azzal az állításával, hogy Détári mindenhol és állandóan részeg volt.
A Forbes ismét nyilvánosságra hozta a legjobban kereső hírességekről szóló listáit, melyek kötül az egyiket egy kolumbiai származású tévészínésznő, Sofia Vergara vezet. A nálunk is látható Modern család (ősszel az RTL II is bemutatja a jelenleg az HBO Comedy-n vetített…..
A mai online bulvársajtótermés egyik legszebb darabja (lesz még, nyugi) a Borsonli(n)e híre, miszerint pornó ment a híradóban ez egyik skót tévén. A hír szerint "A kimért hírolvasó mögötti monitorok egyikén ugyanis egy meztelen szőke nő bukkant fel, aki szemmel láthatóan…..
Michael Stripe, az REM egykori énekese a BBC Two Newsnight című műsorában kategorikusan kijelentette, hogy az idén szeptemberben feloszlott zenekar nem alakul újjá, nem lesz se búcsúturné, se koncert, se semmi ilyesmi. Az REM 31 év közös munka után ment szét, és az azóta olvasható…..
kevert 2011.11.08 16:46:20
@spLEEn: nagyon égőnek számít.
Az énekes neve Stipe, a feldolgozás meg f0s pozőrködés.
Subba Buli van: Alice és Nikki 2011.09.29 09:00:00
Alice Cooper shock rock isten, és Nikki Sixx a Mötley-ből pár napja Los Angelesben...
kevert 2011.09.29 12:18:33
eat IT Kínai játék 2011.08.26 08:11:00
 Ma Facebook-oldalunkon David Bowie napot tartunk, egyrészt mert szeretjük, másrészt mert a mai ajánlatunk egyik kínai hangulatú, szezámmagos receptjéhez olyan jól passzol a China Girl.Van kérdés is a szezámmagos sertéscsíkokért. Hülye kérdés, ezért jöhet hülye…..
kevert 2011.08.26 10:25:45
78 éves korában elhunyt Jerry Leiber szövegíró, akinek többek között olyan Elvis-slágereket köszönhetünk, mint a Jailhouse Rock vagy a Hound Dog. Leiber és szerzőtársa, Mike Stoller a The Drifters, a The Coasters és Ben E. King mellett főleg Elvisnek írt dalokat, bár karrierjük…..
15 évad után ma este is véget ér az amerikai kórházas sorozatok egyik legendás darabjának története, bezár a chicagói közkórház. A fináléra valós időben két éve került sor, 16,3 millió nézőt és 6,0-ás ratinget hozott, az NBC-n azóta sem láttak ilyen számokat…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
kevert 2011.02.16 16:22:57
A Portishead zenei felelőse, Geoff Barlow a Twitteren kürtölte világgá kissé katonás elképzeléseit a negyedik lemez kapcsán, a hatás fokozása kedvéért nagybetűzéssel. "NEM lesznek ingyen letöltések. NEM lesznek bónusz dalok. NEM lesznek remixek. NEM lesz rejtett…..
Subba A huszadik évszak 2010.10.25 14:08:00
Pont ma húsz éve, 1990. október 25-én jelent meg minden idők egyik legjobb metál albuma, a méltán legendás Seasons In The Abbys. Egyébként ez volt az első albumuk, ami Rick Rubin producer-isten akkoriban létrehozott, Def American nevű kiadójánál jelent meg, amit azután alapított,…..
kevert 2010.10.25 14:41:41
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
kevert 2010.04.27 11:31:56
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
Nincs olyan hét, hogy ne akadnánk sokatmondó hírekbe új Messikről, Zizoukról és Maradonákról, 12-14 éves igazgyöngyökről, scoutokkal egyezkedő szülőkről és az élklubok legszűkebb elitjének versenyfutásáról. A különleges tehetségek előtt - ha akarják, ha nem - nagyon…..
kevert 2010.03.03 12:06:24
@imici77: afro-flamandként utálja a franciáket :P
Régi, azaz bitlisz a sztori, ezért bocsánat azoktól, akik már ismerték korábban. A lényeg, hogy a Fülöp-Szigeteken nem szabad Sinatrától a My Wayt énekelni, mert jó eséllyel kinyírnak, esetleg megvernek. Ez már olyan sok emberrel előfordult, hogy el is nevezték a jelenséget My…..
kevert 2010.02.22 15:57:21
@bolomba: nem Sex Pistols, Sid Vicious szóló. De azért keresztre feszítenének szerintem :D
Félrefordítások Bent megyek ki 2010.02.18 12:49:00
Franci1969 elképesztő gyűjteménye:Forrás: Thaw (Olvadás) 2009.A fordító gárda neve a feliratban kétszer is szerepel, először a főcímben, az okés, másodjára viszont a vége előtt kb 5 perccel, amikor még semmilyen más végefőcím felirat nem szerepel, sőt! A fordítócsapat…..
kevert 2010.02.18 18:32:00
@Franci1969: "aztán, ki az aki nem tudja hogy sida=aids... ?" - a nem erdélyi magyarok 99%-a, szvsz. Miért is tudná(n)k? :) Az erdélyiek meg azért tudják, sőt hívják így, mert románul is így van: ro.wikipedia.org/wiki/SIDA
Ja és amatőrök által elkövetett fordításokkal tényleg nem nagyon érdemes foglalkozni.
Az HBO minisorozatában vállalt szerepet az Oscar-díjas Kate Winslet. A Postás mindig kétszer csenget című regényéről híres James M. Cain Mildred Pierce című novelláját filmesíti meg a mozicsatorna, a rendező az a Todd Haynes lesz, aki a Távol a mennyországtól című filmről…..
A múltkori NDK bábfilmes bejegyzésünknél Chromo nevű olvasónk hívta föl a a figyelmünket egy másik jó kis kelet-német nyugat-német bábsorozatra, amit szintén vetített a magyar televízió is az átkosban. Az eredeti címe Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer volt, és a sztorit…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
Összeszorított farpofákkal figyeljük az eseményeket, az UEFA főhadiszállásán délben húzzák a Bajnokok Ligája nyerőszámait. Azonos nemzetiségű csapatok, és korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek egymással szembe, a csoportok első helyezettjei másodiknak befutott gárdákat…..
kevert 2009.12.18 12:14:23
kevert 2009.12.18 12:17:19
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
kevert 2009.12.11 11:13:41
@Csöncsön: "Valami miatt nem alakult ki Magyarországon kiterjedt szimpatizánshada olyan kluboknak, mint a Depor vagy a Valencia (pedig ezek a csapatok az ezredforduló környékén iszonyú jók voltak). Még az Atléticonak úgy-ahogy."

Én divat Valencia és SuperDepor szurkoló voltam. Nagyon sajnáltam a Valenciát, hogy a két BL döntőből egyet sem nyert meg. A 2004-es Depor-Milan bl negyeddöntő meg ott van a legjobbak között.

Ja, és aki látta a Torrentét annak mindig lesz egy kis hely a szívében az Atletico számára :D
Hasonló szakaszába lép az Európa Liga, mint a Bajnokok Ligája, és ahogy a nagycsoportban, úgy a középsősöknél is van néhány fent hordott orr, ami erősen lefele konyul a csoportkör kétharmadánál. Ne is menjünk messzebb, az egyetlen továbbjutásra álló olasz csapat (Lazio)…..