Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldpopmaci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orosz Barbara, aki évekig a Cool tévének dolgozott, a Tv2-n vezeti a Talpig nő című műsort, vasárnaponként 11:50-től, áll a csatorna honlapján. A hírek szerint női témákkal foglalkoznak, de nemcsak a külsőségeket érintve. Az első rész mégis a női mellekről szól, arról,…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Hiányzik a karácsonyi hangulat, a zselés szaloncukor, meg vaníliás habkarika? Mi visszahozzuk az év legszebb napjait, ugyanis olyan gyönyörű közleményt adott ki az RTLKlub sajtóosztálya, amit csakis szó szerint érdemes idézni. A Tárki januári Omnibusz kutatásában azt vizsgálta,…..
oldpopmaci 2010.02.10 11:23:45
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
oldpopmaci 2010.02.01 13:16:27
@dm101: Teljesen igazad van!
Imádom a jó sportműsorokat. Nem azokat, amiket a magyar sporttévéken láthatunk, mert idegesít a gagyi megvalósítás, a mondvacsinált szakértők okoskodása, nem beszélve Várhidi Péter legendás mágnestáblájáról és as műsorvezetők zakójára ráragasztott szponzorfeliratokról,…..
Február 7-én indul hosszú (?), rögös útjára Hajdú Péter és új műsora a Frizbi, ami egy közéleti beszélgetős talkshow lesz, mélyebb, komolyabb témákkal (már amennyire a műsor keretei ezt ugye engedik), mint az eddigi inkarnációi (az ATV adásán és a Story4 TV-n is volt…..