Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cat70

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb komoly járatritkításba kezdett a magyar piacon a legnagyobb európai fapados légitársaság. A Ryanair szinte menekülőre vette a figurát. Jövő nyáron a Wizz Air túlsúlya nyomasztóvá válik Ferihegyen, nyolc gépük lesz itteni bázisukon, a Ryanair pedig a jelenlegi három…..
Cat70 2013.12.14 19:39:08
@Ács Gábor: Pedig erősen úgy tűnik! A Wizz mindenkit lehúz, otthagyja az utasokat, iszonyat szemetül bánik azokkal, akiket éppen elvisz. Érdekes: a Ryanairról nincs ilyen hír, a Wizzről konkrétan ismerősök számoltak be ezekről. Ha nem is ingyen utazással, de valamivel lehet, hogy mégis érdekeltté tették ezt a nagyon hamis beállítású írást!
Cat70 2013.12.15 19:17:19
@Ács Gábor: Örülök, hogy sikerült valamilyen mosolyogtatót írnom! Egy bibi van csak a lenéző stílusú megnyilvánulásában: a fent írt történetek több évvel ezelőtti események, tehát egyértelműen nem róható fel a méretek adta híráradatnak! :P Mellesleg, ha valaki blogot ír, akkor nem kellene megsértődni, és bunkó stílusban válaszolni, ha valakinek véletlenül nem azonos a véleménye Önnel! (Önnel, és nem Veled!!! Nem homokoztunk együtt, legalábbis nem tudok róla, de ha mégis, akkor letagadom!) :)