Regisztráció Blogot indítok
Adatok
typerr

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóságos Aerosmith áradat zúdult ránk a magyar idő szerdáról csütörtökre virradó éjszaka. A stúdió komolyan vette a teljes hírzárlatot, de az Idol fellépést követően rögtön megnyíltak az információs csatornák, így végre minden részletet megtudhattunk a zenekar új…..
Miközben lassan célegyenesbe érkeznek az új Aerosmith stúdióalbum munkálatai, a Nine Lives turné óta a zenekarral dolgozó billentyűs-vokalista, Russ Irwin szép csendben megjelentette saját, második szólólemezét Get Me Home címmel. A félig-meddig a banda hatodik tagjának…..
A Gibson.com legújabb cikkében Brad Whitford 60. születésnapja alkalmából gyűjti össze a tíz legjobb Aerosmith riffet. A lista persze szubjektív, alá én is bemásolom a sajátom és tőletek is szívesen várok néhányat kommentben. 10. Sweet Emotion  Ez az 1975-ös, Top…..
Aerosmith Blog A nap fotója 2011.07.09 09:01:07
Jack Douglas (az Aerosmith készülő új stúdiólemezének producere) közbenjárásának köszönhetően a Pandora's Box stúdióban vendégeskedett tegnap a Stanley Kupa, a srácok pedig le is fotózkodtak vele: ..
A Fox tegnapi bejelentése szerint Steven Tyler és Randy Jackson biztosan visszatérnek az American Idol következő, 11. szezonjában, és Jennifer Lopez-zel is közel a megegyezés. Tyler egy tegnapi rendezvényen a Boston-i House Of Blues-ban (ahová stílusosan egy saját maga tervezte Dirico…..
Aerosmith Blog Körkérdés 2011.04.21 15:04:00
Hogyan festene a saját Aerosmith best of lemezed, ha minden stúdiólemezről csak egyetlen dalt választhatnál? Az enyém így: Mama KinSame Old Song And DanceNo More No MoreRats In The CellarDraw The LineBone To BoneJoanie's ButterflyLet The Music Do The TalkingSimoriahLove In An…..
Aerosmith Blog Kellemes ünnepeket! 2010.12.23 18:02:00
Az Aerosmith Blog minden olvasójának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok! Joe közzétett egy remixet a Run Rudolph Run feldolgozásáról a honlapján, sajnos nem beilleszthető, de ide kattintva meghallgathatjátok. A hajtás után találtok még egy kis extrát…..
Aerosmith Blog Lemezkritikák 2009.11.07 23:48:00
Bon Jovi - The Circle (2009)Hinder - Take It To The Limit (2008)Aerosmith - Vacation Club EP (1988)Get Amazed! - Aerosmith ritkaságokReckless Love - Animal Attraction (2011)..
Aerosmith Blog Körkérdés 2010.09.23 13:11:00
Vége az idei Aerosmith turnénak. Lesz következő? Egyértelmű, jövőre folytatják. Ha lesz, csakis egy új lemezzel. A remény hal meg utoljára... Nem lesz. View Results  Szolgálati közlemény: Sajnos a poll-r.hu haldoklása miatt a…..
Aerosmith Blog Sao Paulo setlist 2010.06.01 12:34:00
Végéhez közeledik az Aerosmith 2010-es világturnéjának első, dél-amerikai szakasza, utolsó koncertjét ma este, Costa Ricában adja a banda, hogy aztán néhány nap pihenő után útnak induljanak Európába. Vasárnap este Sao Paulo közönsége előtt léptek színpadra Tyler-ék, a…..
A jól ismert angol Download fesztivál egyik idei sztárfellépője az Aerosmith lesz, adta hírül a fesztivál hivatalos honlapja a mai napon. A  június 11-13 között megrendezésre kerülő rendezvény másik két húzóneve az AC/DC és a Rage Against The Machine lesznek, de többek…..
Aerosmith Blog Joe Perry interjú 2010.01.29 15:22:00
A Premier Guitar erősen technikai jellegű interjúja Joe Perry-vel:     Mi volt az a szikra, aminek hatására gitározni kezdtél?   Ezt én több dologra vezetném vissza. A nagybácsikámnak volt egy saját készítésű négyhúros hangszere, olyasmi, mint egy ukelele.…..
Ha nem unjátok még, jöjjön még egy beszélgetés Joe-val, ezúttal a Toronto Sun újságírójának tollából. Az interjú apropóját természetesen a napokon belül startoló kanadai Mötley Crüe turné adta, ahol Joe bandája lesz az előzenekar.   Mesélj, mi van az…..
Megjelenés: 1988Stílus: Hard Rock/PopKiadó: GeffenSteven Tyler - ének, zongora, szájharmónikaJoe Perry - szólógitár, énekBrad Whitford - gitárTom Hamilton - basszusgitárJoey Kramer - dobTracklist:Dude (Extended Rockin' Mix) (Tyler/Perry/Child) 5:47Dude (Dude This Way) (Tyler/Perry/Child)…..
A 14. helyet szerezte meg az Aerosmith a Billboard listáján, amely a 2000-es évek 25, koncerten legjövedelmezőbb előadóját gyűjti össze. Valószínűleg a '90-es években jóval előkelőbb helyen végeztek volna a srácok, de azt hiszem, a számtalan kényszerszünet és halasztás…..
Aerosmith Blog Joe Perry interjú 2009.12.16 20:53:00
A National Post online kiadása az Aerosmith jövőjéről faggatta Joe Perry-t, következzenek az ő szavai: Mit gondolsz, miért terjedt szét világszerte a médiumokban néhány hete, hogy Steven Tyler kilépett a bandából?Igazság szerint ebben nekem is van némi felelősségem. Kicsivel…..
typerr 2009.12.20 21:45:29
@joeperry: köszi szépen az infot