Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samu44

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
samu44 2010.01.01 00:13:31
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
Na jó, tényleg nem akartam semmilyen hírt a mai Stella nappal kapcsolatban, de mivel az utóbbi napokban kaptam már legalább két tucat e-mailt hogy "ugye készülsz valamivel?", ez az egyetlen módja, hogy ne jöjjön több. ;) Igaz várhatnék holnapig, de talán akkor olyanok…..
samu44 2007.07.15 12:50:06
www.sandhillgames.com/Games/rpn.php

azon belül pedig a power-ups:D

Lám Stella
Lassan tényleg lehetne csinálni egy Rossz PC játék-borítók sorozatot...Józsefnek köszönet a képért, ha nektek is van hasonló gyöngyszem, küldjétek el nekem :)..