Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camelot

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..
Nem azért teszem ki ezt a backdoor üzenetet, mert olyan fergetegesen vicces lenne, bár a befejezése hangulatos. Hanem mert a környékbeli lakók közül hátha nem látta valaki. Szóval közszolgálati jelleggel kérjük, mindenki szorítsa magához a táskáját, és fusson, ahogy a lába…..
A díjmentes BKV ígéretével máris megkezdte főpolgármesteri kampányát Horváth Csaba, az MSZP volt főpolgármester-helyettese. Május elsején a Városligetben jelentette be, hogy ingyen buszozhat, metrózhat, villamosozhat, trolizhat és fogasozhat minden legalább négy éve Budapesten…..
A Homár a "Tanulj angolul, hogy te is nevethess!" című akciójának keretében bemutatja a Julia Segal blogján talált termékfotót, ami egy ázsiai üdítőital angol nyelvű, igen szerencsésen lefordított verziójáról készült. ..
camelot 2010.01.20 08:41:21
Amikor az egyik kiváló Saturday Night Live-jelenetben Bill Hader egy olyan vállalkozót alakított, aki gyerekeknek ad el parókát (nagyobb önbizalom = boldog gyerek), csak röhögött az ember, jaja, mekkora baromság már, hálistennek az életben nincs ilyen. Nem a lófaszt nincs, tessék,…..
camelot 2009.12.23 10:56:10
Kis híján tragédia történt a svéd másodosztályú bajnokság Örebro–Bofors mérkőzésén. Az örebrói Niklas Lihagen minden előzmény nélkül összeesett a jégen az első harmadban. A játékosnak megállt a szíve, életét Wolmer Edqvist játékvezető mentette meg, aki azonnal…..