Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paklis

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
paklis 2011.09.12 16:19:02
@bitliszbá: koszonom kerdesed, rendbe de most megint nem:))
Mult heten jtotem ki a korhazbol, mert a gyuru portjat ki kellett venni ugyan is begyulaldt, raadasul jovo hetvegen emgyek az u8jjabb plasztikai sebeszi konzultaciora, mert a hatamat is megcsinaltatom.
Szoval mire eppen emgint felamraton szintre jutottam kezdhetem elolrol:) Dehat egy futast szereto embert ez nem gatol semmiben hisz a teljesitmeny orientacio mogott ott van az elvezet is.
A Budapest vs Vidék kihívásunk eredményét már bemutattuk korábban. Sajnos a Nikeplus nem ad részletes statisztikát, illetve a nyers adatokat sem lehet leszívni további elemzés céljából. Road Runner 77 futóblogger volt olyan kedves, hogy kézzel Excelbe másolta az elérhető…..
Egészen nem mindennapi programmal jelentkezik a téli Futóklub heti állomása: végig fogjuk futni a budapesti hidakat északról délre! Persze a kisebb távot vállalóknak sem kell megijedniük, hiszen szakaszokra bontottuk, de olvassátok csak a program leírását! Január 29-én szombaton…..
Futásról már régen írtam. A válasz egyszerű: az október végi Piros 85 után úgy éreztem, eljött a regenerálódás időszaka. Kicsit éreztem a bal térdemet is, emiatt igen visszafogottan kocogtam, azt is ritkán, hetente egy-két alkalommal pedig átmozgató spinning órákra jártam.…..
Futóblog Itt a Mikulás 2010.12.04 12:43:00
Szombaton a szokásos helyen tartottuk a Futóklub Mikulás eseményt, elég sokan lettünk végül, volt meleg tea, csokimikulás, sőt, tombola is. Egyéni sikerem, hogy Zsolának végül át tudtam adni a Futóblogos pólóját (long been due, ahogy mondom), illetve DaMartiant is megleptem egy…..
A héten megnyílt a jövő év egyik legnagyobb futóbulijának, azaz az Ultrabalaton 2011 nevezési kapuja. ..
Két gyanús nő motoszkált a kapuban. Valahogy a szoknyahossz volt, ami nem tetszett: boka felett tíz centi – szerintem betörési felderítők. Éberség, éberség! Ahogy megérkeztem a futásból, várakozóan rám néztek, hogy majd biztos beeresztem őket, ami nem is lett volna…..
paklis 2010.10.29 10:51:38
@lonyai: Áruld el a titkodat én 84 kilósan nehezen futok 28 at de kényelmesen csak 30 at... Bármikor lefutok egy félmaratont de ezt a 26-28 as tempót nem bírnám hosszabb távon tüdővel.
Életmódra visszatérve a Zsolára halgass ő itt a legnagyobb szakértő és amit mondd az tényleg úgy van. Ne legyél éhes... és amit eszel az szénhidrátszegény legyen, kevesebb bevitt energia mint elégetett és akkor fogysz:)
Futóblog Együtt könnyebb? 2010.10.22 14:23:00
Szerda este a Margitszigeten kocogtam. Egy barátok közti levelezésből kialakult egy komolyabb résztávos edzés. A hétvégi Tatabánya 30 miatt nem voltam nagy duhaj - vagy legalábbis volt mire fogni -, így kívülről szemléltem edzésüket. Két fiú és egy lány (HIVER) elég…..
paklis 2010.10.24 19:02:04
@Lewad: Grat. ugye milyen jó és mámorító érzés? Nem hiszitek el de kaja helyett nekem ez teszi helyre az endorfin szintemet(asszony külföldön van:)). Szinte érzem hogy fél óra és 1 óra között folyamatosan termelődik, főleg ha szép az idő vagy szép a környék.
Az elmúlt hétvége szombatján a Gerecsében futottam egy kisebb baráti társasággal. Lélekben, és az utána elfogyasztott sütemények mennyiségét tekintve, már a vasárnapi Tatabánya 30-ra készültem. Másnap a maréknyi futó 7 órakor, az őket követő közel 1000 fős túrázó had…..
Kedves emberek! A Futóblog pólók elkészültek, átvételi határidejük innentől számítva még bő két hét, október 18, hétfő. Kérünk mindenkit, hogy addig a pontig fáradjon el a plázába és vegye át a pólóit. Részletek és összefoglaló itt.Nagyon fontos, hogy vegyétek át,…..
Futóblog Együtt a természettel 2010.09.29 15:12:00
Azt gondolom hogy a hétköznapi futások különböző csoportokra oszthatóak: 1. vannak olyan futások, amik valamilyen célt szolgálnak (pl. valamilyen edzésterv, amikor annak végrehajtása a cél) 2. társas futások, ahol barátokkal, futótársakkal loholunk együtt és…..
Professzionális, Futóblog exkluzív (!) videónkat mutatnánk be a szeptember eleji félmaratonról, reméljük nektek is tetszik. (A videót nagy képernyőre is kirakhatjátok az ikonnal, televíziós minőségben készült.) Az anyag utolsó snittjén narancs felsőben ... csak nem az, akire…..
paklis 2010.09.13 15:47:29
Futóblog Nike+ GPS 2010.09.07 17:51:00
Tegnap a Nike megjelentette a Nike+ GPS változatát iPhone 3GS és iPhone 4 telefonokra. (De elfut iPod touch-on is térkép nélkül, viszont 4-es iOS szoftver kell neki.) A magyar boltból €1,59-ért vásárolható, nagyon ajánlom mindenkinek. Igaz, hogy ugyan az új iPhone-okban van Nike+…..
Kedves emberek, lecseréltük a fejlécünket. Egyrészt az őszi kollekció egy darabja került be (kampányszínünk a szürke és zöld), másrészt pedig a jubileumi 25. Nike Félmaraton promóciója. Külön futóblogos kedvezményt nem csináltunk, viszont ha csináltunk volna, az is…..
paklis 2010.09.04 18:39:14
@DaMartian: én elvileg ott leszek jó lenne mindenkivel megismerkedni:)
Futóblog Szabotázs! 2010.09.01 00:47:00
A most vasárnap reggel 10-kor kezdődő 25. jubileumi Nike félmaratonig már nem kell sokat aludnunk. Múlt héten is volt közös futás (és bemelegítés!) Vadon Janival, a pólók időben el nem készülte miatt majdnem szeppukut követő blogger olyan szinten került maga alá, hogy csak egy…..
Futóblog Pólóhelyzet 2010.08.31 10:23:35
Mindennek a lehető legoptimálisabban kellett volna kijönnie, hogy ezen a héten péntekig megérkezzenek az Alléba a nyomott pólók. Jelen pillanatban mégis úgy néz ki, hogy nem lesznek meg a pólók a félmaratonig. A gyártást soha nem lehet napokra ütemezni, ebben hibáztunk egy kicsit.…..
paklis 2010.08.31 14:52:30
@Edward Nygma: enyém a lógó bőr, de az remélem nem fog látszódni, csak ha újra nem kell éleszteni és leszedik a mentősök a felsőm:)
WITCH ( http://witch-ironman.blog.hu ) terheléses maraton beszámolóját és felvezető, mondhatni "intro" posztját olvashatjátok az Ironman élményei előtt. Enjoy! — Józsi Winkler maratoni futása után (nevezetesen hogy milyen célt lehet kitűzni még a 42 km után)…..
Szerdán a szokásos 25. félmaraton népszerűsítés zajlott a szigeten Talmával. Először az összefoglaló videó: Talma egyébként nem kamuból mondta, tényleg képes sub-25 perceseket futni. Kérdeztem, hogy jár-e konditerembe, elmondta, hogy nem, inkább ezzel az amerikai kommandósok…..
Eljött a nagy pillanat, itt a Futóblog 2010-es modell, ami a Nike guidelineoknak megfelelően az őszi kollekció fekete-békazöld dizájnjának egy speciális változata. Reméljük elégedettek vagytok vele (mi sajnos azok vagyunk!). A pólókat jövő héten csütörtökön adjuk le a…..
paklis 2010.08.12 19:37:29
@paklis: jah tudom a megoldast: ha kicsi az M es fussak tobbet es belefogyok :)
paklis 2010.08.13 22:40:18