Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karmazsin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akkor most leáll a munka a világban, mert végre elkezdjük a világbajnokságot.    A kezdőcsapatra még várunk, anélkül nehéz okoskodni, főleg ilyen sérülés sújtotta időszakban (játszik-e Bendtner vagy Robben), bár persze megtettük már.BRÉKING: Itt a…..
Végre elkezdjük. Nem volt rosszak az argentinok, jók a ghánaiak és lehengerlő a germán Mannschaft, de azért mégis akkor indul el igazából egy világbajnokság, amikor a dánok pályára lépnek. Üdvözlet az újonnan jövőknek, számukra egy kis Mit kell tudni a dán fociról- kurzus.…..
Ami nem öl meg, azért az a játékodat tönkreteheti, sorscsapás sorscsapás hátán a hollandok elleni hétfői meccs előtt: Tomasson is sérült és Jensen is, Bendtner állapotáról meg csak egyre ingerültebben válaszol a faggatásokra Olsen tábornok. Jó, nem tehetünk úgy, mint…..
Egyelőre nem hívott be másik védőt a Szenegál ellen megsérült Kjær helyére Morten Olsen, ami azt jelzi, hogy bízik a remek védő felépülésében. A szövetségi kapitány pénteken tovább szűkítette a dán vb-keretet. Nem utazik Dél-Afrikába Michael Krohn-Dehli, Morten…..
Karmazsin 2010.05.29 11:16:37
Az a helyzet, hogy Jon Dahl Tomasson egyetlen találatra van attól, hogy történelmet írjon, de az az egyetlen nyomorult gól sehogy sem akar összejönni. És mindeközben az idő sajnos egyáltalán nem a Milannal BL-t, a Feyenoorddal UEFA-kupát nyerő csatárnak dolgozik. Mert az van, hogy…..
Karmazsin 2010.05.28 09:40:22
Nu, melyik kedvenc tévészínésznőnk gyermekeinek táplálkozásába pillantunk bele?..
Karmazsin 2010.05.20 13:09:46
comment:com Az meg egy jegesmedve? 2010.02.09 14:29:00
A Newsweek egyik tévés szakírója leültette pár, Lostban nem járatos (értsd: egy percet nem láttak belőle, nem olvastak róla, csak annyit tudtak a történetről, amit hallomásból lehet) kollégáját, és megnézette velük a sorozat pár epizódját, közben meg felvette a reakciókat.…..
Karmazsin 2010.02.10 09:34:11
@Dark Wolf: Nem a nézettség miatt ért véget a Twin Peaks. Ezt rosszul tudod. Még az egyik első rész után, amikor adta a magyar1, mondta a riporter csaj, hogy a sorozat mindösszesen 30 részből fog állni, de várni kell a folytatást, mert még Amerikában sincs meg a folytatás!!
amennyiben ezt nem éreznéd elég bizonyítéknak, akkor ajánlom figyelmedbe azt a tényt, h a Twin Peaks nem hetente egy epizóddal került adásba, hanem egyik héte 2, másik héten 3 résszel, emiatt a sorozatot jóval előbb leforgatták. És az ABC már 1989-ben is 30-32 epizódra szerződött le Lynch-csel.
Továbbá a Twin Peaks tartotta a legnézettebb sorozat címet a késő esti műsorsávban, egészen addig míg meg nem jelent az X-akták 3. évada.

Másik tévedés, amit leírtál: Lynch valóban 6 részt rendezett - ezzel is ő rendezte a legtöbbet - de a 30 rész, plusz a film történetét is Ő írta. Ha nem hiszed, ott az imdb. Emellett David Lynch volt felelős a látványtervért és a dramaturgiáért - a két feladatot együttesen 24 epizódban látta el - tehát eléggé kézen fogta a projektet. Az Ő ötlete volt továbbá a speciális rend, ahogyan a részeket leadták - a és b hét.

Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, ezért még nagyon sok érdekességet tudnék elmondani róla. Bennem a Twin Peaks nagy űrt hagyott, mert azóta csak Lars von Trier sorozata, a Riget volt képes hasonló hatást elérni nálam...