Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TSz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A nevem Haraszti Dénes és tizenhét éves vagyok. Szeretek playatation-nel játszani. Eggyík karácsonyra kaptunk a tesómmal (aki lány XD)) egy gépet. Ere a gépre (ps3) szoktam régeben testet irni aztán ki bővítetem azal, hogy psp-é gépre (ez egy kis kézi jelegű számító…..
A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
TSz 2010.11.19 11:06:02
Tipikus demagóg, dühből írt cikk.
1. "Hogy venné az ki magát, ha mondjuk az áruszállító furgon ugyanennek a bringásnak a kertjén gázolna át..?" Ha a bringás az autóúton megy, az nem ugyanaz, mintha az autós tulajdonába hajtott volna be. Demagógia 1.
2. "Ezért nem hajtunk keresztül a falu közepén 160-nal." Ez sokkal balesetveszélyesebb lenne, mint biciklizni autóúton. Demagógia 2.
3. Ahogy Bedi írta, vannak hülye autósok, és hülye biciklisták, teljesen felesleges olcsó, uszító cikket írni csak azért, mert pár hülye biciklista felidegesített.
4. Sok mindenben egyetértek a cikkel, a KRESZ mindenkire vonatkozik. De vannak lehetetlen helyzetek, amikor nem életszerű bicikliúton menni. Vagy azért, mert körülbelül 50 métert festettek fel és utána újra autóúton kell menni, vagy azért mert - ahogy feljebb is írták - gyalogosok között vezet stb.
Én ahova csak tehetem biciklivel megyek, de autózom is néha. Ha elenged egy biciklis, vagy egy szűkebb úton félreáll, mindig megköszönöm, hiszen a saját idejéből vett el azért, hogy gyorsabban haladhassak. Biciklisként ugyanezt nullaszor tapasztaltam. Ugyanakkor biciklisként nagyon idegesít, ha sötétben villogó/lámpa nélkül látok valakit, vagy ha egy nagy kereszteződésben áthajt a piroson, mert az ilyen a többi biciklisnek szerez rossz hírnevet.
Mindenkinek figyelnie kellene a másikra és egy kicsit türelmesebbnek lenni, azzal nem jutunk előbbre, ha ilyen cikkeket írogatunk.
Borzasztó terméket készül piacra dobni a hazai pop hallgathatatlan szarért felelős iparág részlege! Mi szóltunk! (Háttérinfo: a kölyök Puskás Peti húga)    ..
IDDQD Az E3 legjobbjai 2010.07.01 14:50:00
Kijött az idei Game Critics Awards jelöltlistája, ami hagyományosan az E3-on bemutatott játékok között oszt ki mindenféle díjakat. Persze már maga a koncepció elég bizarr, hiszen itt kizárólag félkész játékok vannak kitéve, egy csomót ki se lehet próbálni, szóval még a…..
I was asked to come forward today, and was applaused by my colleagues. They handed an envelope to me which included a Leaving Card, and a Gift Certificate for Amazon.I was really amazed and touched. They were very nice indeed. Wished me luck for the future, and agreed on having some beers tomorrow…..
Pray for Success 139th - Control 2008.10.23 10:09:28
Well, from now on, I am under control by one of my friend who is an english teacher. (And I can welcome him as my new reader). I HAVE ALREADY RECEIVED a comment not to use present perfect tense that much. Well, I will try not to, however in my defence, my great english teacher in the…..
TSz 2008.10.23 10:50:14
Pray for Success 137th - Puffin 2008.10.21 17:27:00
Sunday in Wales:On the way to Anglesey we have stopped to see Bodelwyddan Castle. We were always just passing by on the way to Conwy/Llandudno/Anglesey, but now we stopped for a couple minutes and took some pictures. The area was really nice, but we had many things to see, so we continued the…..