Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonanzaboy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre előfordul, hogy olyanoktól is kapok levelet, akik itthon maradtak, és mindig nagyon érdekes, és sokszor megrázó az ő szempontjukból olvasni a határátkelésről. Nincs ez másként a mai poszt kapcsán sem, melyet egy olyan édesanya, Ildikó írt, akinek a 16 éves lánya…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de amikor egy ideig Angliában éltem, akárhányszor Magyarországra utaztam, és megkérdeztem a környezetemben élő magyarokat, hogy mit hozzak, amikor visszatérek, szinte mindig mindenki valamilyen ételt kért. Természetesen a Túró Rudi volt mindennek…..
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
bonanzaboy 2011.02.04 23:44:49
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Ha csupán a fantáziámra kellene hagyatkoznom, valahogy így összegezném a szóban forgó duó eredetmítoszát: Vitéz László és a Tévé Maci Paprika Jancsija beszorult egy kocsmai vurlicerbe, ám a speciális mentők csak évekkel később siettek segítségükre... ekkor azonban már…..
Csodálatos videót pakolt fel Panatta70 a Youtube-ra (remek feltöltései vannak egyébként, érdemes köztük böngészni), ami egyrészt profilunkba vág, másrészt érdemtelenül kevesen látták. Íme tehát a fergeteges reklámfilmkavalkád 1988 szilveszteréről, szalonspicces Antal…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..