Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gy0ker

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok, hogy a Balaton itt az I love Balatonon nekünk abszolút szívügyünk, ezért is szenteltünk csak a vízszinttel kapcsolatos aggodalmaknak négyrészes sorozatot. Az élővilágról szóló részben a Limnológiai Kutatóintézet illetékese is megszólalt, az intézményt vezető Dr.…..
gy0ker 2013.04.16 20:54:28
@torró: Nem, nem kéne kéknek lennie. Ezt már Cholnoky is megírta (többek között) a "Balaton" című könyvében:
"A Balaton vizében sokkal több a lebegő anyag, sokkal durvább szemű is, ezért a tó vize, vastag rétegen át tekintve, mindig szép sárgászöld színű, olyanforma, mintha a tiszta fűzöld színbe egy kis szennyes sárgát kevernénk. Ez a víz saját "színe", t. i. ezeket a fénysugarakat képes szétszórni, de már a narancsszínt és a vöröset nem."
gy0ker 2013.04.16 21:53:02
@torró: Cholnoky ezt 1936-ban írta...
A Shell arról próbál meggyőzni, hogy biztonságos és nincs miért aggódnunk. Mi mégis tudunk 10 olyan okot, amiért nem éri meg olajat kitermelni az Északi-sarkon:  A Cairn Energy egyik fúrótornya, a Leiv Eiriksson (forrás: Greenpeace Új-Zealand)1. Borzasztóan veszélyes:…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
A Hollywood Reporter egyik újságírója a Terra Nova forgatásán járt, és ha már ott volt, összeszedett pár érdekes infót a Fox őszi nagyágyújáról, aminek készítéséről mi is beszámoltunk rendszeresen, mert drukkolunk neki. Dinoszauruszok + időutazás, még jó hogy szeretjük.…..
gy0ker 2011.08.04 15:25:05
@Kassian: pl.:C3/C4 de itt van ez (olvasd el): jxb.oxfordjournals.org/content/52/357/801.full