Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonBandi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
DonBandi 2010.02.24 14:39:21
@bluesilver: ugye nem kell németnek lenni ahhoz, hogy részegen dudáljon vki a balatonnál?
DonBandi 2010.02.24 15:22:24
@hegyilany: a south parkban láttuk ugye, hogy nincs külön delfin WC.
DonBandi 2010.02.24 15:24:02
@Tomasz_a_gozmozdony: a mekis takarítónéni meg beszól néha hogy "nekem végzeccségem van!"
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Jánosék megdöbbenve tapasztalták, hogy bár Magyarországon köztudottan nincsen terrorizmus, ha mégis lett volna bomba a Westendben, mindannyian a parkolóban pusztulnak el, a személyzet ugyanis elfelejtette kinyitni a sorompókat. Sőt még a lepecsételt mozijegy után is kellett fizetni,…..
Tudom, hogy a rákok alapvetően nem esznek borsot, de az én szememet kicsit csípi ez a csomagolás. Magyar terméknek titulált brazil bors. Tiszta sor, hogy a bors nem terem meg kishazánkban, de akkor hogyan is kerül rá a logó? De persze lehet, hogy a csomagolás magyar. Vagy a festék…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
DonBandi 2010.01.10 19:14:41
@megélhetési sünöző - avataros avatar: az ilyen pláza-boltokban minden új ruhát hordanak egy kicsit az üzlet dolgozói, és utána kerülnek a fogasokra. ha már sikerült találnod egy ilyen helyen cuccot ami várhatóan nem rohad szét a következő 5 évben, akkor az alap hogy kimosod amint hazavitted a boltból.
ha már nekem ki kell fizetnem azt hogy lepottyant a földre, akkor ők is fizessenek azért mert megvettem amit hordtak. amúgy meg aki az arénába jár shopni, annak Ez jár, nem kell ezen meglepődni.
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
DonBandi 2010.01.07 19:06:58
@Gyurma73: na jó, szeretjük a tolószékeseket meg minden, de nehogy már előbb jussanak ferrarihoz mint én :)
kicsit eldurvult a veszekedés. egyezzünk meg abban, hogy mind utáljátok a bkv-t, az "ellenség ellensége barát" elmélettel béküljetek ki.
ebben az esetben tényleg szemét volt a buszsofőr a székes csajjal, de amúgy a tolószékeseket sem kell félteni, ha faszkodásról van szó. terméktervező szakon ergonómiát tanultam, és már rosszul voltam attól, hogy még a sílifet is kerekesszékeseknek kell tervezni a nagy esélyegyenlőség-mániások szerint. ha csinálnánk egy önműködő tolószéket, amit fel kell húzni mint a klasszikus vekkerórát, akkor üzemanyag és áram nélkül krosszozhatnának a városban, és nem lenne szükségük másra csak rámpákra. ami engem baromira zavar, az a kirekesztő-vadászat, ami zajlik. ha csúnyán nézel rá, akkor bunkó vagy és pusztulj el. ne jussunk el odáig hogy az emeletes turistabusz emeletére is fel akarnak jutni tolószék-felvonóval, az már kicsit gáz lenne.
DonBandi 2010.01.07 19:10:06
@Közlekedésguru: egy alacsonypadlós ikaruson ketten is elférnek, a sofőr pedig simán arrébb küldheti az álló utasokat, nem kell mindig az ajtóban lihegni.
DonBandi 2010.01.07 19:12:14
@wmiki: ne haragudj, de a fotón tényleg vadmagyarnak látszol :D
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
DonBandi 2010.01.07 16:16:17
@mindegykivagyok: lehet hogy a cba magyar cég, de ne hidd azt hogy csak tiszta jó magyar kaját kapsz benne. ugyanolyan profitorientált cég, mint a tecsó, és szarik rá hogy szemetet eszünk, vagy bunkók az alkalmazottai.
a magyar biztonsági őrök lassan világszerte legendásak abban, hogy milyen hülyeségeket tudnak produkálni. egyszer bementem nagykabátban, rögtön kiszíúrt az egyik: ha ilyen hosszú kabátban jövök, biztos lopni akarok. a kijáratnál megkérte, mutassam a kabátom beső zsebét, mert szerinte dudorodik benne valami. hát bezony igaza volt, egy doboz cigi volt benne. kérte a blokkot, én meg megmutattam neki, hogy a dobozból hiányzik kb 15 szál. elmagyaráztam neki, hogy nehéz lett volna a pénztáros néni cigisszekrényéből kilopni egy doboz calt, és a háromnegyedét elszívni a boltban, feltűnés nélkül. kifele menet még kaffogott valami arról, hogy más helyeken vásárolt áruval ne menjek be... hihi
DonBandi 2010.01.07 16:34:59
@mindegykivagyok: mert halfarok van a lábai helyén, és villával fésülködik, melltartónak meg rózsaszín kagylókat használ. ugyan ki a fene akar követni egy ilyet?:)
DonBandi 2010.01.07 18:05:02
@alasehir: engem könyvesboltból zavartak ki, mert beleolvastam egy könyvbe. ugyanezzel a "nem könyvtár" dumával. hogy a fochba döntsem el, hogy meg akarom-e venni a könyvet?
a biztiőr szakmában a királykategória a hajógyári sziget dokk-beach - dokkoló - bed-beach blokkján dolgozik... :)
Azért olyan jó, hogy nagy a Tesco és sok van belőle, mert mindig történik valami érdekes. DUEND legutóbb például egy ipari kém békát szúrt ki az egyik akváriumban. A sorozaton kiválóan megfigyelhető, ahogy a béka bennszülöttnek álcázva elvegyül a pontyok között, kiszedi…..
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
DonBandi 2010.01.07 10:46:12
@Bit Rot: amúgy én együttérzek a bkv dolgozói közösségével, de bizonyos sofőröket gyűlölök és rohadtul nem sajnálom őket. az 53-as busz a mindszenty téri végállomáson 10 percig álldogáll ráérősen. ha meglátja, hogy az egyik utcából rohanok felé kb 50 méterről, akkor utas nélkül baromi sietősen elindul, és otthagy. néha még röhög is az a tirpák a volán mögött. ha pedig a márton áron térre érkezek 59-es villamossal, akkor a segg villamosvezető 2mm/sec sebességgel mászik be az állomásra, hogy a sasadi útról jövő 53-as busznak legyen ideje elmenni, és otthagyni mindenkit aki a villamosról át akar szállni. szándékosan kibasznak az emberekkel és órákat pocsékolnak el az időnkből ezek a lelketlen seggfejek, hát kívánom hogy fagyjon beléjük a szar, ne legyen partifülkéjük a végállomáson és vonjanak le tőlük minden petákot a szemétségekért amit elkövetnek!
de az tény hogy a 20 éve tartó szakértelem nélküli vezetés, meg a lopás-csalás következmánye az, hogy ilyenné vált a bkv. nem rohadnának a buszok és a dolgozók ha a milliárdokat rájuk költenék és nem a setrésekre. amit a bkv botrányból látunk, az a jéghegy csúcsa: az összes állami cégnél ezt csinálják, kamu szerződésekre lopnak el milliárdokat, a végkielégítések pedig a lopás ügyintézőinek járó jutalmak.
DonBandi 2010.01.07 14:44:02
@Garficicus: csak 20 évre? utána kijönnek, mint a liberalizmus mártírjai, és a szaros pestiek újra megválasztják őket.
@EMU: te vagy az ügyeletes jobbikos a homáron? remélem ti is ki fogtok ábrándulni mindenből, mint a hős mszp-sek, és otthon maradtok kussban.
@parttalan: már vártam hogy valaki orbánozzon.
DonBandi 2010.01.07 16:05:46
@Picur87: az angolok örülnének, ha lenne valami a közéletben amit fikázhatnak, de nincs. ezért marad nekik az időjárás. habár az éghajlat nálunk is rendszeresen változtatja a témát: ha télen hó esik, akkor nem jár a hokotró, nem jön a busz, mindenki fázik, stb.
A Torrentfreak.com éves összesítő listamániájának utolsó darabja hagyományosan a sorozatepizódok illegális (?) letöltésének összesítéséről szóló, alig vártuk már, hogy az idei toplistán a Hősök ne szerepeljen az első háromban (mint tavaly és tavalyelőtt), erre tessék:…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
DonBandi 2010.01.04 21:44:48
@citrompótló: te meg nyilván a logikus következtetések királya vagy. ha valaki rontani meri a benned levő világképet, akkor dobjunk rá egy marék fikát, ugye.
sokat voltam moziban, és sok jó filmet láttam. nem a robscheideres baromságokon nőttem fel én se. arra alapoztam az állításomat, amit átéltem. 2x jöttem ki úgy a moziból az avatar megnézése után, hogy nagyon örültem annak amit láttam. a többi filmmel se vagyok elégedetlen, de ennek a nyomába sem érnek - szerintem. bocs hogy a véleményem eltérni merészel a tiédtől. nem akarlak megbántani, biztos remek ember vagy.
@megélhetési sünöző - avataros avatar: az ilyen későnjövőket érdemes fejendobni popcornnal. ha már megvetted az abrakot, használd fel vmi jóra :)
akit érdekel az imax nézés, annak szólok hogy a következő 9 napra szinte teltházasra van foglalva minden egyes avatar előadás. még a délutáni és a késő esti is. ha imaxot akarsz nézni akkor lógj a neten amíg meg nem nyílik a foglalás a kiszemelt dátumon és akkor ugorj neki mint tót az anyjának.
DonBandi 2010.01.04 22:05:03
@Közöd??: és te mit érdemelsz? sok cuppanós puszit? tipikus vadmagyar vagy, aki utálatos mindenkivel, akinek nemcsak az tetszik ami neked is. persze lehet hogy tévedek.
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
DonBandi 2009.12.21 22:04:29
@Diplo-mata: mondja már meg valaki, hogy ha a zsűribe előéet és szakmai tudás alapján válogatnak be embereket, akkor hogy került zsűribe az oroszlán szonja? "hogyan-legyek-hülye-celeb-picsa-szakértő"?
DonBandi 2009.12.21 22:05:37
@iamgolden: soma mama szakértő? jah bocs a tenyérjóslás is szakma, talán már érettségizni is lehet belőle...
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
A Henkel közölte, nem érvényes az a szponzorszerződés, amit egy exalkalmazottja kötött még a Mercedes GP elődjével, a Brawn GP-vel a nyáron.A jövő évi költségvetése nagy részét az évi 30 millió eurót biztosító megállapodás tette volna ki, de már…..
DonBandi 2009.12.16 07:59:18
@Csabi Kolbász: nekem van lg dvd-lejátszóm, az viszonylag jól működik, de nem tud minden féjlt olvasni. van egy mini dvd-lejátszóm is, na azzal voltam már szervízben, és még így is szar. én többé nem veszek lg-t. hajár apple termékek!
DonBandi 2009.12.16 22:01:35
@biker_kolee: ebben kivételesen igaza van. de ha nem lehet máskép meggyőzni, nejünk be az mta nyelvészeihez és hívjuk meg őket egy sörre hogy megbeszéljük. abu-dzabi és kész. ez olyan mint a moszkvics: úgy írjuk ahogy ejtjük, mert nem tudjuk úgy írni ahogy ők írják. ezen már volt nagy vitatkozás, aminek nem lett eredménye, nem muszáj újrakezdeni.