Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Marketsaw forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy azok a hírek, amelyek az Avatar 2 előkészületeiről szólnak nem valósak. Az oldal ezen kívül azt állítja, hogy a folytatás egy székbeszögezős háborús film lesz. Végülis...a na'vik csak a csatát nyerték meg, a háború…..
Rögtön két forrásból is hallottunk választ a kérdésre, az egyik maga Steve Jobs, a másik a John Gruber, a Daring Fireball szerzője. Jobs saját maga beszélt az Adobe-ról az iPad bejelentése után, valahogy így: Lusták. Lehetőségük van izgalmas dolgokat csinálni, de egyszerűen…..
Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva Handrás megírta, hogy most már semmi kétség: érkezik a magyar iTunes Store. A Hungaroton nagyüzemileg digitalizálja a zenéket az Apple részére, ez egy valamit jelenthet, hogy hamarosan érkezik az iTunes Store Magyarországra! Esetleg már most…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
Az elmúlt néhány napban szándékosan kerültem, hogy a havazásról, illetve annak a MÁV-ra gyakorolt hatásairól írjak. Inkább csak megfigyeltem. De így két nappal az "ítéletidő" után engedjetek meg egy elemzést. Szombaton relatív sok hó esett, persze erről és a -20…..