Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toxicdog.hu

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végezzük el a következő műveletet a Windows Számológéppel:   Mit várunk, mi lesz az eredmény? Gyök(4) az 2, ebből kettőt kivonva 0-át kapunk. Nézzük ezt meg a számológépben: Írjuk be, hogy 4, majd kattintsunk a gyökvonás gombra. Ekkor megjelenik, hogy sqrt(4), ami az…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
toxicdog.hu 2010.12.01 13:05:22
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Egyszer használatos fényképezőgépek már nagyon régóta vannak, Je Sung Park dizájner feltette a kérdést, miért nincsenek egyszer használatos laptopok? Szerinte újrahasznosított papírból készülhetnének ezek a gépek, akár saját magunk is összeállíthatnánk őket. Elég vad…..
Ok, ez így most mi? Ennél WTF-abb befejezést ritkán lát az ember, talán Lost 3. évad zárójelenetén lepődtem meg olyan szinten, mint most. És ha megnézzük, ez bizony volt olyan szintű gamechanger, mint a whtgb, hiszen az 5. évadban egy teljesen más Dexter fog visszatérni, mint akit…..
A sorozat tele van olyan jelenetekkel, melyeknek semmi köze az egész részhez (az epic, Peter vs Chciken a másik nagy kedvencem), de talán ez közölük a legdurvább, és a leghosszabb. ..
toxicdog.hu 2009.12.24 10:02:40
Egy ember van, aki még Jack Bauert is meg tudja ríkatni.  ..
toxicdog.hu 2009.12.18 13:41:58
Kezdjük a sztorival. Amikor Leroy Smith feleségénél, Emmanál beindult a szülés, úgy gondolta az apa, nem lesz idő, hogy professzionális segítséget kapjanak, ezért a Blackberry-jén rákeresett a következő kifejezésre: "hogyan hozz világra egy babát otthon". A WikiHow-n…..
Mai témámmal (a metrón való zenehallgatáshoz hasonlóan) lehet, hogy megint melléfogok, de az mindenesetre biztos, hogy amíg nem rendelkeztem laptoppal és egy számítógépasztalhoz voltam kötve, mindennél jobban vágytam a laptopos életérzésre, végül mégis csalódtam! Félreértés…..
toxicdog.hu 2009.12.17 13:16:56
A szokásos, pusztán szórakoztató játékokhoz képest jelent érdekes alternatívát az Epsitec nevű cég néhány terméke, melyet ők az intelligens játékok kategóriájába sorolnak. Ezen játékok célja, hogy a szórakozás mellett a tanulás különböző korosztályokra szabva. A…..
Bigyóblog Oszd meg a mobilneted! 2009.12.15 07:37:00
Képzeljük el a következő jelenetet: ülünk egy kávézóban/faházban síelés után/tengerparton ebéd után/strandon, beszélgetünk, híreket és emaileket olvasnánk, de csak egyikőnknek van mobilnete. Az egyik megoldás, hogy az illető körbeadja a telefonját vagy a laptopját és…..
Mindezt a Chili Beer Co.-nak köszönhetjük, aki megalkotta a Crazy Ed’s Cave Creek nevű chili sört. Nem is értjük miért a név…  Ezek ott Arizonában gondoltak egyet jó dolgukban, és egybepakoltak két össze nem illő dolgot: a chilit és a sört. Ebből kisülhet valami…..
toxicdog.hu 2009.12.15 16:41:19
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
toxicdog.hu 2009.12.15 16:39:18