Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hokidrukker

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyformán egyéves, 2011. március 17-ig szóló eltiltással sújtotta az MJSZ fegyelmi bizottsága a doppingvétségen ért Erdélyi Pétert és Hetler Ádámot, adta hírül az MTI. A még nem jogerős ítélet ellen a dunaújvárosi Erdélyi és az exújpesti  Hetler is fellebbez. A két…..
Hokidrukker 2010.03.24 13:54:12
@szorgalmas: ebben igazad van de a múltban volt már neves játékos aki megbukott kb 5-8 éve egy döntő után és 4 hónapot kapott töbszörös válogatott volt már akkor is.akkor ezt a dolgot hogy mérik ki hol játszik ki hány éves stb....
Nem dőlt még el semmi, teljesen nyílt a továbbjutás kérdése, értékelte a helyzetet Glen Williamson, a Stars edzője csapata honlapjának. Óvatossága jogos, bár a Dab.Docler az előző mérkőzést nagyon elrontotta, a csapatok közti különbség hiánya miatt a harmadik győzelemig…..
Hokidrukker 2010.03.17 20:51:01
@Fibonaci: @legórágó: helló élőben közvetiti valami
Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont…..