Regisztráció Blogot indítok
Adatok
régi sorstárs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
régi sorstárs 2010.08.13 08:51:17
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
régi sorstárs 2010.07.15 10:09:23
Brazíliában ha azt akarja valaki mondani, hogy egy ember rendszeresen nem zuhanyozik, nem foglalkozik személyes higéniájával akkor a banho tcheco kifejezést használja. Szó szerint: csehül fürdik. Ezekben a forró nyári napokban prágai tömegközlekedéssel utazni igazi büntetés. Az ok…..
Levélírónk véletlenül bukkant egy újságban egy fényképre, ami kolléganőjét ábrázolja a családjával. Legnagyobb megdöbbenésére az ifjú férj tavaly érettségizett és az említett kolléganő volt az osztályfőnöke.Kedves Ellenőrző!Baráti társasággal kirándultunk a…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..