Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hyena72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Kisautó blog A Truggy visszavág 2010.08.05 10:31:00
Kicsit formabontó módon ezúttal nem a klasszikus, blog- és kiadványépítő sémát követnénk, hiszen saját történetemet, bulvárul: sztorimat, nem most mesélem el. Dióhéjban talán annyit, hogy végigjártam a Matchbox-Tuzex (csehszlovák…..
Android Multikulti zagyvaság 2011.09.20 00:07:00
 Van egy ismerősöm, akinek mindig is az volt a fixaideája, hogy Quake-et akar játszani a(z akkor) frissen beszerzett PC-s kormányommal. Az obiwan222222 nevű YouTube user hasonló lelkületű lehet, ugyanis egy nem mindennapi dolgot hozott össze, a kérdés már csak az, hogy van-e…..
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..