Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amalric

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs ezen mit szépíteni! A kövér nők senkinek sem kellenek! Persze áltathatjuk magunkat, hogy a sikeres párkapcsolat vagy a sikeres pasizás nem a külalakon múlik, hanem a belső kisugárzáson, az önbizalmon, de ez a legtöbb esetben nem így van. Ez csak azon hamis pozitív…..
amalric 2015.08.19 14:30:54
@KritikusTamás: amúgy miért nézed le mélységesen a fitnesszmániát?
amalric 2015.08.19 14:19:22
@droctor: cseszheted az önbizalmadat, ha ronda vagy.
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
A társkeresés sokaknak nem szórakozás, hanem sokkal inkább kínszenvedés. Szeretnének társat találni, de nem nagyon megy nekik. Hiába online naphosszat valaki és van regisztrálva szinte mindenhova, ha hátránnyal indul a társkeresésben. Sajnos manapság egyre több minden miatt kerülhettek hátrányba. De…..
A Föld nem mozog. Megmutatom. Ha kimegyek a reptérre, hogy Kínába menjek (Szaudi-Arábiától kelet felé), és a gép megáll a levegőben, akkor Kínának nem be kéne fordulnia alám? Ha a másik irányba halad, akkor meg sose érek el Kínába. Mert az is forog a bolygóval.  Galileo meg…..
amalric 2015.02.19 09:51:06
@Thomas Dantes: nagy vagy Dantes! Ma egész nap ezen fogok röhögni :)
Tanácsot kértek tőlem, hát azonnal tollat ragadtam:  Szerelmesnek lenni nagyon jó, ezt már több évezrednyi kutatás és tapasztalás is bebizonyította, azonban van egy kellemetlen mellékhatása, lehet, hogy véget ér. Esetleg - ami még rosszabb - úgy ér véget, hogy egyszerűen lepattintanak. Neked nem…..
amalric 2014.12.31 13:43:13
@Alibanya1: mióta tart a dolog?
amalric 2014.12.31 14:23:29
@Alibanya1: Jézuom, ha nem bírod a kritikát, mi a fenének írsz blogot? Főleg a téma érzékenysége miatt számíthattal ilyesmire! Amúgy meg nyugi: meg előtte állsz életed nagy durranásának. Ido kérdése.
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..